کد خبر: 483898
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۱ - ۰۸:۲۵
در پنجمین روز از هفته دولت

شهردار سمنان در آئین افتتاح ساختمان سازمان اتوبوسرانی شهرداری سمنان به عنوان یكی از این ۳۰ پروژه، گفت: این ساختمان با اعتبار سه میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال در ۷۵۰ متر مربع بنا شده است. سازمان اتوبوسرانی شهرداری سمنان با ۱۰۰ دستگاه اتوبوس و مینی بوس به شهروندان سمنانی خدمات ارائه می دهد. 
خراسانیان ،اعتبار ۳۰ پروژه بهره برداری شده شهرداری سمنان را ۲۷ میلیارد ریال عنوان و تصریح كرد: چندین پروژه دیگر نیز با اعتبار ۱۴۰ میلیارد ریال در دست ساخت است.
وی با اشاره به اجرای نهضت آسفالت در شهر سمنان، اظهار داشت: این نهضت هم اكنون با هزینه كرد ۱۴ میلیارد ریال آغاز شده و تا پایان سال نیز ۳۰ میلیارد ریال در نظر گرفته شده است. 
شهردار ،خاطرنشان كرد: در مسكن مهر سمنان نیز ۱۴۰ هزار مترمربع پوشش آسفالت معابر و خیابان انجام شده است كه ۲۰ میلیارد ریال آن را شهرداری و ۱۱ میلیارد ریال آن توسط استانداری هزینه شده است.
خراسانیان سرانه فضای سبز در مناطق كویری كشور را ۱۴ تا ۱۶ مترمربع عنوان و تصریح كرد: این سرانه در شهر سمنان بدون در نظر گرفتن پارك جنگلی ۱۷ مترمربع است و كمبود آب مهمترین مشكل ایجاد و نگهداری فضای سبز محسوب می شود.
وی از هزینه سه میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریالی برای زیباسازی، المان و امور فرهنگی در شهرداری سمنان خبر داد و افزود: در این مورد چهار میلیارد ریال تا پایان امسال هزینه می شود.
شهردار سمنان اعتبار سالجاری این شهرداری را یك هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال عنوان كرد و گفت: ۳۵ درصد از این اعتبار از منابع داخلی تامین می شود.
شایان ذکر است ،استاندار سمنان، امام جمعه موقت، فرماندار و برخی از مسوولین سمنان در آئین افتتاح همزمان ۳۰ پروژه شهرداری سمنان حضور داشتند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار