
حسين آذرمهري ،در چهارمين گردهمايي روساي زندانهاي تابعه با اشاره به اينكه زندانهاي استان جزو مشتركين پرمصرف انرژي به شمار مي روند، گفت : پرهيز از دوباره كاري و انجام كارهاي ماندگار در حوزه صرفه جويي بسيار ضروري است و اين امر نيازمند حركتي جهادگونه و برپايي نهضتي جهت جلوگيري از اسراف انرژي است .
وی ضمن تاكيد بر استفاده از كارشناسان دستگاههاي مختلف جهت استفاده از شيوه هاي نوين صرفه جويي در زندانها ،خاطرنشان كرد :فرهنگ سازي به همراه كنترل و نظارت مي تواند نقش موثري در رعايت موارد صرفه جويي در زندانها داشته باشد چرا كه از نظر شرعي و عرفي نيز اين كار قابل تحسين بوده و افراد را مكلف به رعايت موارد صرفه جويي مي كند .
مدير كل زندانهاي استان، انجام كار مديريتي غير محسوس در زمينه صرفه جويي را لازم دانست و تصريح كرد : رعايت موارد صرفه جويي نبايد سبب ايجاد خلل در ماموريتها و اهداف عالي سازمان گردد.