به گزارش خبرنگار ما، رسيدگي به اين پرونده از روز سهشنبه ۱۹ ارديبهشت ماه امسال همزمان با طرح شكايت مرد ميانسالي درباره سرقت دسته چك بانكياش در دستور كار مأموران پليس پايتخت قرار گرفت. شاكي به پليس گفت: امروز هنگام عبور از خيابان دو موتورسوار كيف دستيام را كه حاوي دستهچك و مقداري پول و مدارك شناسايي بود سرقت كردند. با طرح اين شكايت پرونده به دستور قاضي هاشميان، داديار شعبه اول دادسراي جنايي براي رسيدگي در اختيار تيمي از كارآگاهان پليس آگاهي قرار گرفت.
در ادامه تحقيقات مأموران از طريق كاركنان بانكي كه شاكي در آنجا حساب داشت، متوجه شدند مرد جواني براي وصول يك فقره چك سرقتي شاكي به بانك آمده است. مأموران پليس هم بلافاصله راهي بانك شدند و مرد جوان را بازداشت كردند. وي در بازجويي گفت: من از سرقتي بودن چك بياطلاع هستم. سه ماه پيش پسر جواني كه ادعا ميكرد هنرپيشه تئاتر است به فروشگاه من آمد و در قبال خريد مواد پروتئيني، چك را به من داد.
كارآگاهان در ادامه بازيگر جوان را دستگير كردند و مورد بازجويي قرار دادند. صبح روز چهارشنبه ۲۵ مردادماه شروين ۲۴ ساله بازيگر تئاتر مقابل قاضي هاشميان با اعتراف به واگذاري اين چك به صاحب فروشگاه پروتئيني گفت: من بازيگر تئاتر هستم و اين چك را سرقت نكردهام، بلكه به خاطر مشكلات مالي كه داشتم، اين چك را به صورت سفيد امضا از فرد ديگري به مبلغ ۳۷۰ هزار تومان خريدم و بعد از طريق يكي از دوستانم به صاحب اين فروشگاه كه پول بهرهاي به مردم ميدهد، معرفي شدم. من مبلغ ۱۰ ميليون تومان در وجه حامل روي چك نوشتم و به صاحب فروشگاه گفتم كه اين چك را طلب دارم و تاريخ وصول آن براي سه ماه آينده است و اكنون به پول نياز دارم. از او خواستم تا با كمكردن مبلغي از چك مقداري پول در اختيار من قرار دهد. وي چك ۱۰ ميليوني را به ۷ميليون تومان خريد و من هم بعد از اينكه پول را گرفتم چك را تحويل دادم.
در پايان قاضي هاشميان بازيگر جوان را با قرار قانوني براي تحقيقات بيشتر در اختيار كارآگاهان قرار داد و گفت: تاكنون از اين دستهچك سرقتي ۹ فقره آن در بازار خرج شده كه اكثراً مربوط به خريد و فروش موادغذايي بوده است و همچنين ۹ متهم توسط پليس شناسايي و دستگير شدهاند كه تحقيقات در اين باره ادامه دارد.