کد خبر: 482693
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۱ - ۰۹:۴۰
مسئول نمايندگي ولي فقيه سپاه سمنان:

 حجت الاسلام رعایتی، در جمع مردم مهدیشهر در حسینیه المهدی این شهرستان، اظهار داشت: ما باید به عنوان کسی که راه امام (ره) و سیره نبوی و علوی را ادامه می‌دهیم در صحنه باشیم و اگر بیدار نباشیم و استقامت در کار نداشته باشیم، پیروز نمی‌شویم.
وي با بيان اينكه دومین عامل پیروزی بعد از بصیرت، اتحاد و همبستگی کشورهای اسلامی است؛ افزود: مسلمانان دنیا به این نتیجه رسیدند که باید قدس آزاد شود و وقتی می‌توانند پادشاهان و دیکتاتورها را سرنگون سازند، قدس را هم می‌توانند آزاد کنند.
مسئول نمايندگي ولي فقيه سپاه،گفت: قدرت‌هایی که به آمریکا و اسرائیل کمک می‌کردند تضعیف شدند. 
رعايتي خاطرنشان کرد: جمعیت مسلمانان امروز زیاد شده و این عاملی می‌شود که مشکل کمتری داشته باشیم چالش در نظام دشمن است و دشمن تضعیف شده است.
وي اظهار داشت: عموم مسلمانان جهان و دولت‌های اسلامی باید برای کوتاه کردن دست غاصبان ستمگر و پشتیبانان آنها به هم بپیوندند و سرنوشت مردم کشورهای اسلامی را در حمایت از حقوق قانونی آنها اعلام دارند.
مسئول نمايندگي ولي فقيه سپاه قائم استان سمنان، بيان داشت: روز قدس یک روز جهانی است، روزی نیست که فقط اختصاص به قدس داشته باشد؛ روزی است که بین منافقین و متعهدین امتیاز مي‌شود و سرنوشت ملت‌های مستضعف معلوم می‌شود. 
رعایتی افزود: با توجه به سخنان مقام عظمای ولایت روز قدس پشتوانه امنیت کشور نیز است و هر ایرانی که روز قدس به خیابان می‌آید در واقع به امنیت کشور و ملت و حفظ دستاوردهای انقلاب کمک کرده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار