کد خبر: 477505
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۱ - ۰۰:۰۰
ترجمه: بهنام صدقي
پرهام اعرابي دانشمند جوان ايراني كه اكنون جوان‌ترين پروفسور كانادا است در سال ۱۳۵۵ در تهران به دنيا آمد و تحصيلاتش را تا ۱۲ سالگي در ايران ادامه داد و در سال ۱۳۶۷ پس از مهاجرت خانواده‌اش به كانادا تحصيلاتش را در تورنتو پي گرفت و مدارك كارشناسي و كارشناسي ارشد را در رشته مهندسي برق در سال‌هاي ۱۹۹۸ و ۱۹۹۹ دريافت كرد. 

او از همان سال براي ادامه تحصيل در مقطع دكترا به دانشگاه استنفورد امريكا رفت و پس از دو سال دكتراي خود را دريافت كرد. پرهام تحصيلات خود را در ۲۸ سالگي به پايان رساند و به عنوان يكي از جوان‌ترين پروفسورهاي دانشگاه‌هاي كانادا شناخته شد. 

او اكنون مقيم امريكاست و در دانشگاه تورنتو تدريس مي‌كند.
پروفسور اعرابي مي‌گويد زندگي در مهاجرت سختي‌هاي بسياري دارد كه بچه‌هاي مهاجر شاهد اين سختي‌ها در زندگي پدر و مادرشان هستند و تلاش مي‌كنند با موفقيت‌هاي خود آن را جبران كنند.
پرهام اعرابي بر اين باور است كه انسان بايد از ضعف‌هايي كه در درونش وجود دارد فرار كند و به قدرت‌هايش پناه ببرد. 
دكتر اعرابي از زندگي با افرادي كه فرهنگ‌هاي متفاوتي داشته‌اند نكات زيادي آموخته و خانواده‌اش را عامل اصلي ادامه تلاش در زندگي و موقعيت كنوني خود مي‌داند. 

مخترع جهاني و مبتكر سيستم‌هاي هوشمند
پروفسور پرهام اعرابي از بخش مهندسي الكترونيك و كامپيوتر دانشگاه تورنتو به دليل تأثير پروژه‌هايش بر نحوه زندگي و كار انسان‌ها و تحقيقاتش در زمينه تقويت رايانه‌هاي هوشمند در تشخيص صداي انسان از ميان صداهاي اضافي محيط از سوي گروهي از كارشناسان برگزيده شد و آزمايشگاه پژوهش و ساخت ابزارهاي هوشمند در دانشگاه تورنتو را راه‌اندازي كرد. 

اختراع وي در زمينه سيستم‌هاي اطلاعاتي چند رسانه‌اي است كه مكان يك شيء صوتي را محاسبه و سپس به طور همزمان سرو صداي اضافي را حذف كرده و آن فركانس صوتي را تقويت مي‌كند.
اختراع اين دانشمند ايراني قابليت از بين بردن صداهاي اضافي موجود در مكالمه تلفن‌هاي همراه را نيز دارد و همچنين مي‌تواند سيستم‌هاي هوشمند صوتي درون خودروها را تقويت كند. 

پروفسور اعرابي يكي از ۳۵ كارآفرين برتر جهان نيز شناخته شده است. او با اينكه جزو كارآفرينان جوان برتر جهان است مي‌گويد: به خاطر اينكه به عنوان يكي از ۳۵ كارآفرين و مبتكر برتر جهان شناخته شدم به خود مي‌بالم اما هرگز خود را داراي هوش و استعداد برتري نسبت به جوانان امروز كشورم نمي‌دانم و معتقدم در بين جوانان و دانشجويان ايراني افراد نخبه و باهوش فراوانند و باعث افتخار من است كه بتوانم به عنوان يك ايراني با مراكز علمي و تحقيقاتي كشورم همكاري داشته باشم.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
منصور
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۰ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۸
0
0
اسم پسر منم پرهام اعرابی ان شالله روزی برسه ک چون شما باعث سربلندی همه بشه
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها