کد خبر: 477088
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۹۱ - ۱۸:۴۸
فارس به نقل از خبرگزاری"معا"، کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی در مورد مرگ عرفات به ریاست "احمد بن حلی" معاون دبیرکل اتحادیه عرب و عضویت رئیس امور فلسطین و رئیس اداره حقوقی تشکیل می‌شود.

دبیرخانه اتحادیه عرب امروز پیش‌نویسی در خصوص جزئیات مرگ عرفات در نشست شورای اتحادیه عرب که در سطح نمایندگان دائمی برگزار شد، ارائه کرد.

در این نشست به بررسی تلاش‌های اسرائیل برای شانه‌ خالی کردن از مسئولیت مرگ عرفات بویژه اظهارات "بنیامین نتانیاهو" نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه « واردن کردن اتهام علیه اسرائیل در خصوص ترور عرفات بی‌پایه و اساس است» پرداخته شد.

اخیرا شبکه الجزیره قطر در گزارشی فاش کرد که مقادیر زیادی ماده سمی پولونیوم در لباس‌ها و لوازم شخصی عرفات کشف شده است.

به دنبال انتشار این گزارش "سهی عرفات" همسر عرفات خواستار نبش قبر وی به دلیل روشن شدن دلایل مرگ وی شد.

تشکیلات خودگردان فلسطین نیز اعلام کرده است که مانعی برای نبش قبر عرفات و انجام آزمایشات دقیق‌تر به منظور روشن شدن جزئیات مرگ وی وجود ندارد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار