کد خبر: 476940
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۱ - ۲۱:۳۲
فارس به نقل از روزنامه دیلی‌تلگراف، در حالی که «موشه سلمان» اسرائیلی معترضی که خود را در تظاهرات شب گذشته تل‌آویو به آتش کشیده بود، همچنان در بیمارستان با مرگ دست و پنجه نرم می‌کند، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به این اقدام واکنش نشان داده و گفت: امیدوارم موشه سلمان بهبودی کامل خود را به دست آورد، این یک تراژدی شخصی بزرگ است.

این در حالی است که سلمان پیش از آنکه خود را به آتش بکشد، نامه‌ای را خوانده و در آن عنوان کرده بود که نتانیاهو و دیگر مقامات صهیونیست، از او سرقت کرده و او را بدون هیچ چیز تنها گذاشته‌اند.

اما نتانیاهو در صحبت‌های روز گذشته خود اشاره‌ای به این صحبت‌های فرد معترض نداشته است.

سلمان ۵۲ ساله که به دلیل ناتوانی در کار کردن دارایی‌های خود را از دست داده، روز گذشته در جریان تظاهرات‌هایی که در اعتراض به بی‌عدالتی اجتماعی انجام می‌شود، با خواندن بیانیه‌ای خود را به آتش کشید.

بیش از یکسال است که اسرائیلی‌ها در اعتراض به وضعیت بد اجتماعی حاکم بر سرزمین‌های اشغالی تظاهرات‌ می‌کنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار