کد خبر: 474197
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۳۹۱ - ۰۷:۱۱

«متأسفانه ماهانه هزاران پوند به حساب واحد آكسفورد در كشور انگلستان پرداخت مي‌شد كه بعدها معلوم شد چنين دانشگاهي اصلاً وجود ندارد»، پس از آنكه محمد خجسته معاون فعلي اداري مالي دانشگاه آزاد اسلامي با اعلام اين مطلب از تخلفات گسترده در دانشگاه آزاد و در دوران مديريت جاسبي پرده برداشت، رسيدگي قضايي به اين اتهام، به عنوان مطالبه‌اي جدي از سوي تشكل‌هاي دانشجويي و رسانه‌ها مطرح شد. 

با پيگيري‌هاي انجام شده، پرونده به كميسيون آموزش مجلس رفت و قرار است به كميسيون اصل ۹۰سپرده شود. در تازه‌ترين اخبار از اين پرونده، قرار است رئيس دانشگاه آزاد طي هفته آينده براي ارائه برخي توضيحات به كميسيون آموزش مجلس برود. 

سليمي: آيا مسئولان در تمام اين مدت سر بي‌مو را مي‌تراشيدند؟
در همين ارتباط عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي در گفت‌وگو با «جوان» مي‌گويد: اگر دانشگاه آزادي به نام آكسفورد وجود نداشته پس اين پول به كجا واريز مي‌شد و آيا مسئولان در تمام اين مدت سر بي‌مو را مي‌تراشيده‌اند؟! 

حجت الاسلام عليرضا سليمي مي‌افزايد: بايد از فرهاد دانشجو بابت طرح اين موضوع تشكر كرد. با توجه به اينكه اين قبيل موضوعات در حيطه دانشگاه آزاد است، كميسيون آموزش براي ايجاد تفاهم و همدلي بيشتر وطرح برخي موضوعات مورد علاقه كميسيون، به اين جمع بندي رسيده است كه طي روزهاي آينده، رئيس دانشگاه آزاد به كميسيون بيايد و در اين ارتباط توضيحاتي را ارائه دهد. بحث درباره برخي واقعيت‌هاي دوره رياست قبلي از جمله توضيحاتي است كه بايد از دانشجو بشنويم. 

وي مي‌گويد: مسئله مهم جايي است كه اعلام شده دانشگاه آزادي به نام واحد آكسفورد اصلاً وجود ندارد. اگر اينگونه بوده است پس اين همه پول كجاست و چه كسي آن را برداشت كرده و به طور دقيق در كجا هزينه شده است؟ بي‌ترديد اين وجوه از مبالغ شهريه دانشجويان تأمين شده است، پس مربوط به مردم است. 

پول دانشجويان كجا رفته؟
سليمي با بيان اينكه سؤالات زياد است و افكار عمومي در انتظار پاسخي قانع كننده هستند، خاطر نشان مي‌كند: مسئولان سابق دانشگاه آزاد بايد در اين ارتباط پاسخگو باشند. دانشجو فقط براي در جريان قرار دادن اصل موضوع به كميسيون مي‌آيد تا كم و كيف موضوع را بپرسيم. شكي نيست كه پس از روشن شدن ابعاد موضوع، پرونده را در اختيار سازمان بازرسي و قوه قضائيه قرار مي‌دهيم تا وارد اين ماجرا شوند. 

اين عضو كميسيون آموزش همچنين عنوان كرد: جاسبي در حال حاضر مسئوليتي ندارد اما در ادامه شايد او هم براي ارائه توضيحات مجبور شود به برخي از حرف و حديث‌ها پاسخگو باشد. بد نيست كه بدانيد در مجلس هفتم هم اين موضوع توسط كميسيون تحقيق و تفحص مطرح شد اما با پايان گرفتن اين مجلس در مجلس هشتم ديگر پيگير اين موضوع نشدند تا اينكه اكنون بار ديگر اين ماجرا از سر گرفته شده است. 

ارجاع پرونده به كميسيون اصل ۹۰
همچنين يكي ديگر از اعضاي كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي از احتمال بررسي پرونده «واحد آكسفورد دانشگاه آزاد» در كميسيون اصل ۹۰ مجلس خبر داد. 

مير قسمت موسوي در خصوص اخبار منتشر شده در مورد واحد آكسفورد دانشگاه آزاد اظهار داشت: اگر به نتيجه‌اي در اين رابطه برسيم، حتماً گزارشي را آماده مي‌كنيم و جهت بررسي بيشتر به كميسيون اصل ۹۰ مجلس هم ارجاع مي‌دهيم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار