مهر: این شرکت سعودی علاوه بر خریداری برنامه موسوم به TMB که قیمت آن ۷۰۰ هزار شیکل (پول واحد رژیم صهیونیستی) بوده است، کارکنان خود را مجبور به آموزش تحت نظر کادر ۱۸ نفره از متخصصان اسرائیلی شرکت "دارونت" کرده است.
یدیعوت آحارونوت در ادامه این که عنوان "نفت سعودی با دستان ما تولید می شود" را برای آن انتخاب کرده، نوشت : فضای آموزشهای ارائه شده از سوی متخصصان اسرائیلی به کارکنان شرکت سعودی بسیار صمیمی و مناسب بوده است.
البته به گفته منابع آگاه اسرائیلی توافقات عربستان و اسرائیل تنها به این قرارداد خلاصه نمی شود و آنها همواره به نگرش مثبت خود به اسرائیل تاکید می کنند و از طرفی اعلام کرده اند که در آینده نیز استفاده از فناوری اسرائیلی را به صورت جدی مدنظر قرار می دهند.
شرکت دارونت از شرکتهای رایانه ای صهیونیستی است که مقر آن در شهر "رمات گان" در نزدیکی تل آویو قرار دارد.