کد خبر: 468772
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۰:۱۶
سرهنگ احمد دالوند گفت: در جهت افزایش امنیت کاربران در فضای مجازی و نیز کاهش تخلفات و جرائم در این فضا، کارشناسان پلیس فتا حین رصد شبکه‌های اجتماعی، صفحه‌ای را شناسایی کردند که اقدام به اشاعه فحشا و منکرات کرده است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه فعل مذکور در قانون جرائم رایانه‌ای جرم تلقی می‌شود، موضوع بلافاصله تحت بررسی قرار گرفت. پس از بررسی‌های فنی و کارشناسانه متهم شناسایی و با اخذ حکم قضایی، وی دستگیر شد و در بازدید از محل سکونت وی فایل‌های مربوطه به همراه ادوات بکارگیری این تخلف کشف و ضبط شد.

رئیس پلیس فتا کیش به کاربران هشدار داد: بر اساس ماده‌ی ۲۱ قانون جرائم رایانه‌ای انتشار، توزیع و معامله محتوای خلاف عفت عمومی (مبتذل و مستهجن) و نیز تحریک، تشویق و یا دعوت به فساد و فحشا و ارتکاب جرایم منافی عفت یا انحرافات جنسی جرم تلقی شده و پلیس با عاملین آنها برخوردی قانونی و قاطع خواهد داشت.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار