کد خبر: 467579
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۵:۵۵
توليت بزرگترين موقوفه خراسان رضوي:

رييس جمهور و ۱۵ عضو کابينه دولت به عنوان شهروند افتخاري و خادمان وقف درخراسان رضوي معرفي مي شوند.
سيد مجتبي کلالي سجاوند توليت بزرگترين موقوفه خراسان رضوي با بیان این مطلب افزود: در ديدار ریيس جمهور و اعضاي هيات دولت ازشهرهاي خراسان رضوي می خواهیم تا افتخار شهروندي خراسان رضوي و خادمان افتخاري موقوفه را بپذيرند. 
وی با بیان اینکه هم اينک ۲۹۰ نفراز بزرگان کشور متوليان و خادمان موقوفه کلالي هستند، گفت:آمادگي داريم طبق اجازه‌اي که در وقف‌نامه‌ها به ما داده شده موقوفات را جهت بهره‌گيري در امور عام‌المنفعه به دولت واگذار کنيم.
وي اظهارداشت: طبق وقف‌نامه بايد ۲۰درصد از عوايد‌ موقوفه صرف عزاداري امام حسين(ع) و ۱۰درصد صرف تمور خيريه شود.
توليت بزرگترين موقوفه خراسان رضوي در خصوص ۷۰درصد ديگر عوايد موقوفات گفت: مابقي موقوفات را براي مستمندان، نابينايان، ناشنوايان ساخت مدارس، ترويج قرآن، ايجاد مراکزي براي نگهداري بينوايان و ساخت مکان‌هايي براي کساني که در راه مانده‌اند هزينه مي‌کنيم.
کلالي تصريح کرد: شانزده سهم از اين موقوفات متعلق به حضرت رضا (ع) و زوار ايشان است که در زمان شاه‌عباس کاروانسراهايي از محل درآمد موقوفات براي زوار ساخته شده است.
وي افزود: آمادگي داريم در صورتيکه دولت تمايل داشته باشد املاک موقوفه را جهت استفاده راه‌آهن، جاده‌ها و سد‌سازي‌ در اختيار دولت قرار مي‌دهيم و اسناد آن را به نام دولت مي‌زنيم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار