کد خبر: 466772
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۰۷:۱۲
«جوان» گزارش مي‌دهد
مناقشات بي‌خير سياسي تمام!
اكنون كه اين دور از انتخابات هم به پايان رسيد، يكي از مهم‌ترين توقعاتي كه مردم از كانديداها چه آنان كه قرعه فال نمايندگي به نامشان افتاده و چه آنان كه از ورود به مجلس بازمانده‌اند اين است كه به رقابت‌هاي سياسي خود پايان دهند. مردم از كانديداهايي كه برگزيده شده‌اند و قرار است بر كرسي‌هاي بهارستان كه مرجع قانونگذاري كشور است تكيه بزنند انتظار دارند به مناقشات و جدل‌هاي بي‌سود سياسي پايان دهند و عزم خود را جزم كنند تا مجلسي كارآمد و مردمي را به نمايش بگذارند. اين يك حقيقت است كه مردم هيچ علاقه‌اي به ديدن و شنيدن رجزخواني‌هاي سياسي نمايندگان خود ندارند.
مجلسي يكدست و ارزشي
افكار عمومي چشم انتظارند تا نمايندگان آنها به هر حزب و پايگاه سياسي كه تعلق دارند، خدمت به كشور و مردم را به حاشيه زد و بندهاي حزبي نبرند. مردم هر جامعه‌اي براي ارزش‌هاي موجود در آن اجتماع كه ركن ركين باروها، رفتارها و منش‌هاي افراد است احترامي ويژه قائل است و نمي‌تواند عبور مسئولان و نمايندگان خود را از اين ارزش‌ها يا كم توجهي به آن‌ها تاب بياورد. انتظار مردم از نمايندگاني كه به مجلس نهم راه پيدا كرده‌اند اين است كه يكدست و متحد به تصويب قوانيني بپردازند كه آينده مردم و كشور را تضمين مي‌كند. مرتضي حسني يكي از شهروندان تهراني است كه در حال حاضر فروشنده لوازم خانگي است. او درباره انتظاراتش از برگزيدگان ورود به مجلس نهم به «جوان» مي‌گويد:«براي من و همه مردم ديدن مجلسي كه هفتاد و دو ملت باشد و هر كسي ساز خودش را بزند چه لطف و هيجاني مي‌تواند داشته باشد؟! تفرقه ميان وكلاي مجلس و دعوا و نزاع در جايي كه خانه ملت است، مردم را خسته و دلزده مي‌كند.»
مجلس كار و توليد ملي
امسال كه سال توليد ملي و حمايت از كار و سرمايه ايراني است، طبيعتا يكي از موجه‌ترين توقعات مردم از نمايندگان مجلس نهم، توجه ويژه و هميشگي به توليدات داخلي، مقوله كار و سرمايه ايراني است. در اين راستا، مجلسي‌ها بايد با تمام قوا، جسارت و تلاش خود، قوانيني را در حمايت از توليدات داخلي، اشتغال، رفع بيكاري و حفظ و افزايش سرمايه ايراني به تصويب برسانند و با حساسيت دوچندان بر اجراي اين قوانين از سوي دولت نظارت كنند. محمدرضا ۴۷ ساله و اهل تهران است كه تا سه سال پيش، توليد كننده كيف و كفش بوده اما به خاطر قبضه شدن بازار به دست چيني‌ها ورشكست شده است. او مي‌گويد:«اين حق توليد‌كننده‌ها و همه مردم است كه از نمايندگان خودشان بخواهند تا پاي جان از توليدات داخلي حمايت كنند. بي‌توجهي يا كم كاري مجلس در تصويب قوانين حمايتگرانه از توليدات ايراني، مي‌تواند كمر كالاهاي ايراني را بشكند و فرهنگ غلط مصرف‌گرايي و فيس و افاده‌اي جامعه در مصرف كالاهاي خارجي را گسترش دهد.»
حفظ فضاي وحدت و آرامش در كشور
از ديگر انتظارات مردم، حركت نمايندگان جامعه در مسير حفظ وحدت و آرامش كشور است. از اين رو، برگزيدگان ورود به مجلس نهم، بايد از دامن زدن به مسائلي كه وحدت ملي را مخدوش مي‌كند و آرامش كشور را بر هم مي‌زند به شدت پرهيز كنند، چراكه هميشه بهترين قوانين در سايه آرامش و وحدت به تصويب خواهد رسيد.
محمود شهروندي تهراني است كه ۴۲ سال دارد. او در اين باره مي‌گويد: «نماينده يا نمايندگاني كه با رفتارها و اظهارنظرهايشان، جو آرامش در مملكت را دچار التهاب مي‌كنند، شك نكنند كه بزرگ‌ترين خيانت را به اين ملت كرده‌اند.»
او مي‌افزايد:«مردم دوست ندارند كسي آرامش آنها را به هم بزند؛ اگر اين فرد يك آدم عادي باشد مردم تحمل نمي‌كنند، چه برسد به اينكه يك نماينده مجلس باشد. نماينده‌اي كه با رفتار و حرفش، ايجاد ناآرامي در فضاي كشور مي‌كند چطور مي‌خواهد قوانيني وضع كند كه به نفع مردم باشد؟! نفع مردم از دل آرامش و امنيت بيرون مي‌آيد.»
اوضاع معيشتي مردم
بي ترديد مجلس بايد تمامي دخل و خرج‌هاي كشور را زير نظر گرفته و بداند كه بودجه‌هاي تصويب‌شده در چه راه‌هايي و چگونه به مصرف مي‌رسد. اعتباراتي كه نمايندگان به تصويب مي‌رسانند از اموال بيت‌المال است؛ در اين شرايط بايد خرج‌ها از روي بصيرت و دقت صورت گيرد. در شرايطي كه قانون اساسي مجلس را سنگر دفاع از حقوق مردم مي‌داند، انتظار مي‌رود نمايندگان هم براي صيانت از اين جايگاه، مشكلات جامعه را بررسي و دسته‌بندي كنند تا در قالب تدوين قوانين، راهكار حل مشكلات ساماندهي شود و دولت اين قوانين را اجرا نمايد. حل مشكل گراني، تسهيل فضاي كسب و كار و اشتغالزايي از جمله مسائلي هستند كه بايد نمايندگان مردم روي آنها نظارت كنند تا براي كمك به صنعت و توليد كشور قانون بهتري وضع شود. بي‌شك اگر نمايندگان مي‌خواهند به شكلي شايسته به اعتماد مردم پاسخ دهند بايد به جاي درگير شدن در حاشيه‌ها و قيل و قال‌هاي سياسي بر دغدغه‌هاي اصلي جامعه همچون صيانت از ارزش ها، گراني، اشتغال، اعتياد و مسكن متمركز شوند تا خروجي بهارستان، نسيمي بهاري بر انتظارات بحق مردم باشد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار