کد خبر: 465745
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۰۸:۳۷
کارگر مبتکر و نخبه علمی بسیج کارگری سمنان:

 مهمترين هدف بسیج کارگری، کمک به دولت در راستای اسلامی کردن محیط‌ های صنعت و کار کشور است و روز جهانی کارگر همه ساله فرصت مغتنمی است که دولت بیشتر و عمیق تر به اهمیت جایگاه و نقش کارگران در اقتصاد کشور توجه داشته باشد. 
 ابراهیم دوست‌زاده کارگر مبتکر و نخبه علمی بسیج کارگری سمنان،  با بیان اینکه بسیج باید در همه زمینه‌ها و عرصه‌ها میدان‌داری کند، افزود: در این راه بسیج کارگری که بخش کوچکی از خانواده عظیم بسیج است نیز مأموریت تحقق منویات ولی فقیه را بر عهده دارد.
مسئول واحد تحقیق و توسعه کارخانه سامفر سمنان تصریح کرد: کارگران بسیجی باید فرمایشات مقام معظم رهبری را آویزه گوش كرده و در راستای سند چشم‌انداز و برای دست‌یابی به جهش صنعتی و ارتقای سطح کیفی محصولات داخلی در رقابت با محصولات خارجی با استفاده از هوش واستعداد گام بردارند.
دوست‌زاده گفت: کارگران بسیجی مانند گذشته در برابر تمام تهدیدات داخلی و خارجی خواهند ایستاد و تمامی توطئه‌های دشمنان را نقش برآب خواهند کرد.
وی خاطرنشان کرد: ما کارگران بسیجی در همه زمینه‌ها باید به فكر و انديشه و توانايي هاي خود متكي باشيم و آن را در عرصه‌های مختلف جامعه به کار گیریم.
مسئول واحد معاونت تحقیق و توسعه کارخانه سامفر سمنان خاطر نشان کرد: ما باید در جهت رشد و قوام صنعت داخلی با ارتقاي کیفیت محصولات داخلی گام برداشته و از مسئولین بازرگانی تقاضا داریم که از واردات بی رویه کالاهای خارجی جلوگیری کنند.
دوست‌زاده گفت: مسئولان می‌توانند با ترسیم نقشه و تعیین شاخص‌ها، برای رفع مشکلات کارگران گام‌های موثری بردارند.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه سال جدید به نام "تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی" نامگذاری شده است، انتظار می‌رود که در عرصه کار و کارگری گام‌های موثری برداشته شود تا شعار امسال در عرصه کار و کارگری عملی شود.
دوست زاده ، گفت: فرهنگ سازی در خصوص کالای ایرانی باید صورت گيرد؛ امری که هم بر دوش دولت، سازمان و نهاد مختلف فرهنگی است و مهم‌تر از آن بر عهده سازمان‌های مردم نهاد، حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌هاست.
وی یادآور شد: باید تولید ثروت حلال به عنوان یک ارزش در جامعه نهادینه شود و درکنار آن تولید ثروت‌های کاذب از طریق دلالی به امری مذموم در میان آحاد جامعه مبدل شود و همچنين باید مصرف کالای داخلی تبدیل به ارزش شود. 
گفتنی است، دوست زاده از مبتکرین و نخبگان کارگری استان است و تاکنون بیش از ۵۰ ابتکار و اختراع در حوزه مکانیک و انواع سنسورهای خودرو را به ثبت رسانده است.
 مدیر کارخانه سامفر در توصیف وی گفت: اگر در تأمین ابزار صنعتی کارخانه دچار مشکل شویم، این نخبه و مبتکر جامعه کارگری در زمان اندکی با ساخت داخلی این ابزار، مشکلات را رفع می کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار