کد خبر: 464863
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۶:۰۱
به گزارش اصوات العراق شرکت ملی خودروسازی عراق (SCAI) از زمان آغاز تولید خودروهای سایپا در سال ۲۰۱۰ در کشور عراق تا کنون بیش از ۳۰۰۰۰ دستگاه خودرو بفروش رفته است.

این شرکت بر اساس ارزیابی رضایتمندی مشتری اعلام کرد بیشتر مردم و مشتریان به خرید و استفاده از محصولات سایپا تمایل دارند و این باور در میان عموم مشتریان به وجود آمده که با توجه به قیمت اقتصادی این محصولات، کم مصرف بودن و سهولت تردد و جابجائی با آن در مناطق پر ترافیک, توانسته است که به فروش ۳۰۰۰۰ دستگاه از آن از اواخر سال ۲۰۱۰ میلادی دست یابد.


این گزارش می افزاید همزمان با آغاز تولید دیگر محصول گروه خودروسازی سایپا با نام تیبا تردد آن از ماه مارس سال ۲۰۱۲ در خیابان های عراق آغاز شده است.


گفتنی است فروش ویژه محصولات تولیدی گروه خودروسازی سایپا همزمان با برپایی نمایشگاه بین المللی خودرو نجف اشرف از ابتدای سال جاری آغاز شده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار