کد خبر: 464631
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۳:۰۴
فرمانده بسیج خاتم الانبیا سپاه شاهرود:
سپاه ايستادگي در برابر ابرقدرت هاي شرق و غرب را سرلوحه کار خود ساخته و عزت روز افزون را نصيب ملت ايران کرده است.کاظمی فرمانده بسیج خاتم الانبیا سپاه شاهرود در جمع بسیجیان پایگاه امام هادی شاهرود گفت:دوم اردیبهشت ماه هر سال سالروز تشکیل سپاه پاسداران، يادآور تدبيرحکيمانه امام خميني (ره) در تاسيس سپاه پاسداران انقلاب اسلامي است. 
وی افزود: در حقيقت هدف از تشکيل سپاه، نگهباني از انقلاب و دستاوردهاي آن و کوشش در راه تحقق آرمان هاي الهي و گسترش حاکميت قانون بود.
فرمانده حوزه خاتم الانبیا ، با بیان اینکه تقويت توان دفاعي جمهوري اسلامي از راه همکاري با ديگر نيروهاي مسلح و آموزش نظامي، از ديگر اهداف تشکيل اين نهاد است خاطر نشان کرد: سپاه پاسدارن حافظ ارزش های انقلاب اسلامی است.
وی گفت: سرکوب ضد انقلاب ، مبارزه با شورش های داخلی در اوایل انقلاب و بعد از آن، شرکت فعال در دوران دفاع مقدس و تقدیم هزاران شهید از عمده فعالیت های این نهاد مقدس است. 
کاظمی حضور درخشان در دوران سازندگی و مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن را از دیگر ثمرات سپاه برشمرد و افزود: دفاع از ارزش های انقلاب از فعالیت های مهم سپاه در طول عمر انقلاب اسلامی بوده است.
فرمانده حوزه خاتم الانبیا در پایان تصریح کرد: سپاه در کنار نهاد مردمی بسیج در همه حال آماده دفاع از ارزش های متعالی اسلام و انقلاب اسلامی است و با اقتدا به مولای خود امام حسین (ع) همیشه جان برکف و آماده مجاهدت است.
گفتنی است پیاده روی شبانه بسیجیان پایگاه امام هادی با حضور بیش از هفتاد نفر از بسیجیان برگزار شد و شرکت کنندگان مسیر پایگاه تا گلزار شهدای گمنام در ارتفاعات شاهرود را پیموده و با حضور در مزار شهدا با قرائت فاتحه یاد و نام شهدا را گرامی داشتند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار