
مسئول مرکز اردویی راهیاننور و گردشگری سپاه اصفهان با اشاره به رشد ۲۰ درصدي ثبت نام اردوهاي راهيان نور از اعزام بیش از ۵۹ هزار اصفهانی به سرزمین راهیاننور در ایام نوروز خبرداد.
اسماعیل شریفیان با اشاره به اینکه طبق برنامهریزی صورت گرفته ۵۹ هزار نفر اصفهانی عازم راهیاننور شدند، اظهار داشت: ۱۰ هزار نفر از اعزام شنوندگان راهیاننور دانشجو و بقیه از سایر اقشار جامعه بودند.
وی افزود: از ۲۵ شهرستان اصفهان در این مدت نیرو اعزام شدند که شامل قشر کارمندان، کارگران، طلاب، صنوف و مردم عادی بودند.
مسئول مرکز اردویی راهیاننور و گردشگری سپاه اصفهان تصریح کرد: اصفهان، کاشان، آران و بیدگل، نجفآباد، فلاورجان زنجان و مبارکه بیشترین اعزام به راهیاننور را در ایام نوروز از اصفهان داشتند.
وی با بیان اینکه آماری که تاکنون به دست آمده تا ۱۳ فروردین و بر طبق هدفگذاری است، ادامه داد: استقبال از سفرهای راهیاننور در اصفهان امسال نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد افزایش داشته است.
شریفیان همچنین به استقرار نیروهای اعزامی به مناطق عملیاتی اشاره کرد و گفت: ۱۳ اردوگاه در خوزستان، اهواز، دارخوین، خرمشهر، آبادان و هویزه پذیرای کاروان راهیاننور از اصفهان در ایام نوروز بودند، حداقل اقامت سه روزه بوده است که از اروندکنار، شلمچه، مسجد جامع خرمشهر، طلاییه، فکه، چزابه و هویزه دیدن داشتهاند.
مسئول مرکز اردویی راهیاننور و گردشگری سپاه اصفهان اضافه کرد: حدود یک هزار و ۳۰۰ دستگاه اتوبوس از اصفهان به مناطق جنوب اعزام شدند، از ۵۶ هزار نفری که به مناطق عملیاتی جنوب رفتند، ۶۰ درصد خواهران و مابقی را برادران تشکیل دادند.
شریفیان از ادامه سفرهای راهیاننور تا قبل از خردادماه خبر داد و گفت: دور بعدی سفرهای راهیاننور از مهرماه آغاز میشود.