
عمليات لوله گذاري فاضلاب مسكن مهر بخش شمالي شهر يزد كه از ابتداي سالجاري آغاز شده به پيشرفت فيزيكي ۶۰ درصد رسيد.
مدير دفتر اجراي طرحهاي جمع آوري و تصفيه فاضلاب شركت آب و فاضلاب استان يزد با اعلام این خبرگفت: اين عمليات بطول ۱۲ هزار و ۴۲۸ متر در قطعه هاي يك ، دو و سه در محدوده هاي بلوار مدرس، دهه فجر و صابر يزدي در حال اجراء مي باشد.
سيد محمد حسيني اظهار داشت: قطعه يك و دو لوله گذاري خط اصلي انتقال فاضلاب بلوار مدرس و دهه فجر بطول ۸ هزار و۷۲۸ متر و با اعتباري افزون بر ۲۸.۴۵۰ ميليون ريال و قطعه سه بطول ۳۷۰۰ متر و اعتبار ۲۱۵۰۰ ميليون ريال از محل اعتبارات عمراني و داخلي با لوله هايي از جنس پلي اتيلن و بتني در اقطار ۳۱۵ الي ۹۰۰ ميلي متر در حال اجراست.
وی خاطر نشان كرد: اميد داريم با تامين اعتبار لازم و اجراي قطعه چهار، اين پروژه تا پايان تير ماه ۹۱ به بهره برداري برسد و مشتركان مسكن مهر شهر يزد تحت پوشش خدمات اين شركت قرار بگيرند.