کد خبر: 459205
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۸
جشنواره استانی فیلم و عکس بسیج در آیینی در محل مجتمع فرهنگی هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ایلام با نمايش ۷۰۰ قطعه عکس و ۴۵ فیلم کوتاه گشایش یافت.
رئیس بسیج هنرمندان استان ایلام در حاشیه برپایی این جشنواره اظهار داشت: در پایان این جشنواره سه اثر در بخش عکس و سه اثر نیز در بخش فیلم از سوی هیئت داوران برگزیده و مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.
محمود علیپور با اشاره به اینکه انتقال فرهنگ دفاع مقدس در شرایط کنونی ضرورتی اجتناب ناپذیر است، تصریح کرد: بهترین روش برای انتقال این فرهنگ ناب و الهی استفاده از ابزارهای هنری و فرهنگی است که در دستور کار مسئولان امر قرار دارد.رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان ایلام گفت: هنر بهترین شیوه برای بیان و انتقال تمام مفاهیم بوده که فرهنگ دفاع مقدس نیز از این حیث مستثنی نیست و برپایی این جشنواره نیز گامی در جهت انتقال فرهنگ دفاع مقدس است که از دست‌اندرکاران برپایی آن تقدیر می‌شود.
رئیس بسیج هنرمندان استان ایلام گفت: این جشنواره به منظور تشویق هنرمندان بسیجی در استان ایلام برپا شده است و شناسایی نخبگان و هنرمندان بسیجی در استان ایلام از جمله اهداف برپایی جشنواره استانی هنرهای تجسمی است.رئیس بسیج هنرمندان استان ایلام در پیان امتذکر شد: ایجاد رقابت سالم و سازنده بین هنرمندان بسیجی برای خلق آثار ارزشمند از دیگر اهداف برپایی جشنواره استانی فیلم و عکس در استان ایلام است.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار