کد خبر: 458632
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۶:۱۸
مدير كنترل و نظارت معاونت خدمات شهري شهرداري اصفهان از راه اندازي آژانس جمع آوري خاک و نخاله در اصفهان به منظور پاکيزگي هر چه بهتر محيط شهري و دسترسي آسان به امکانات ويژه حمل نخاله هاي ساختماني خبرداد.
احمد مطيعي فرد با اعلام اين خبر گفت : روزانه به طور میانگین هزار تن نخاله ساختمانی در سطح شهر و ۹۰۰ تن ضایعات درفعالیت های عمرانی شهرداری اصفهان تولید می شود که به محل مورد نظر در گردنه زینل منتقل می گردد.
وي اظهار داشت: مدیریت کنترل و نظارت شهرداری اصفهان با توجه به توسعه شهری و افزایش نخاله های ساختمانی شهر ، طرح ساماندهی پسماندها و ضایعات ساختمانی را به منظور سهولت و تسهیل در امر پاکسازی، نظافت و رفاه حال شهروندان در دستور کار خود قرار داد.
مطیعی فرد ادامه داد: جلوگیری از آلودگی های محیط زیست و حفظ سیمای مناسب شهری، جلوگیری از صرف هزینه های اضافی برای پاکیزگی شهر و معابر عمومی، هدایت صحیح خاک و نخاله ساختمانی به مرکز دفن، جلوگیری از حوادث غیر مترقبه ناشی از دپوی ضایعات ساختمانی در معابر و جلوگیری از ورود پسماندهای ساختمانی در بافت زباله شهری از اهداف مهم و اصلی تشکیل آژانس خاک و نخاله بوده است.
وی با اشاره به پیگیری و تشکیل جلسات متعدد این مدیریت با شرکت های واجد شرایط جهت بارگیری حمل و تخلیه نخاله های ساختمانی تصریح کرد: اتحادیه صنف مصالح فروشان به دلیل وجود دفاتر متعدد در نقاط مختلف سطح شهر اصفهان شرایط بهتری در این زمینه داشت و مقرر شد آژانسی تحت نظر آن با مشارکت شهرداری اصفهان برای جمع آوری نخاله های ساختمانی راه اندازی شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار