
به گزارش جوان آنلاين، محسن رنجبر جانشين ستاد تسهيلات سفر شهر اصفهان در نشست هماهنگي ستاد تسهيلات سفر شهر اصفهان در جمع مسئولان اين ستاد با اعلام اين خبر و با اشاره به عملکرد شايسته تمامي مسئولان اين ستاد در نوروز سال جاري اظهار داشت: امسال با مديريت صحيح و مناسب اعضاي ستاد تسهيلات سفر شهر اصفهان، شهرداري اصفهان توانست مديريت برتر خود را نسبت به ديگر شهرها به خوبي به نمايش بگذارد و شهر اصفهان را همان گونه که شايسته است براي حضور گردشگران آماده کند. وي افزود: بيشک با تلاش تمامي اعضاي اين ستاد اين موفقيت براي شهر اصفهان کسب شده و اميد است در نوروز سال ۹۱ نيز مسئولان با يک عزم و اراده پولادين در صحنه حاضر شده و به شايستگي توانمنديها و ظرفيتهاي گردشگري کلانشهر اصفهان به نمايش گذاشته شود.
ترويج گردشگري در افق ۱۴۰۴
توسعه و گسترش صنعت گردشگري اين استان جزو اهداف مسئولان بوده و با تلاشهايي مکرر همواره سعي در تحقق اين امر داشتهاند. جانشين ستاد تسهيلات سفر شهر اصفهان با اشاره به چشمانداز اصفهان در زمينه توسعه صنعت گردشگري در افق ۱۴۰۴ تصريح کرد: اصفهان در افق ۱۴۰۴ شهري روان، ايمن، سالم، هوشمند، توسعهيافته با اقتصاد و معيشت پويا و بهرهور، متکي بر توليد علم، فناوري و گردشگري، توأم با رفاه، شهري سرآمد با جايگاه برتر جهاني در فرهنگ، هنر، گردشگري و بهترين شهر ايران براي زندگي خواهد بود. وي افزود: در اين چشمانداز آنچه بيش از گذشته براي مسئولان کلانشهر اصفهان مهم است استفاده از ظرفيتهاي گردشگري براي رسيدن به شهري پايدار است که در اين مسير بايد قابليتهاي مديريت خوب شهري، نگاه رقابتي، ارتقاي سطح معيشتي و قابليتهاي زندگي در شهر و توجه به مباحث مالي مد نظر قرار بگيرد. وي تصريح کرد: اصفهان با وجودي که بارها در مجامع و رسانههاي مختلف با زيباترين شهرهاي جهان مقايسه شده است، اما نتوانسته با توجه به ميزان شکوهمندي خود ميزبان گردشگران سرتاسر جهان باشد از اين رو توسعه اين صنعت در دستور کار قرار دارد.
رضايت مسافران حاصل شد
بيش از ۹۰ درصد از مسافران نوروز امسال از خدمات شهرداري رضايت داشتند. جانشين ستاد تسهيلات سفر شهر اصفهان با اظهار عبارت فوق افزود: شهرداري اصفهان تمام تلاش خود را به کار گرفت تا با فراهم شدن امكانات و زمينههاي لازم خدماتي، رفاهي و فرهنگي با رويکرد شهر اسلامي در ايام نوروز، خاطرهاي خوش براي مسافران و گردشگران رقم بخورد. وي با اشاره به اقدامات شهرداري اصفهان به منظور آمادهسازي شهر براي ورود به سال جديد همچون زيباسازي، فضاي سبز، رفع تخلفات شهري، نظافت و پاکسازي، تعميرات ابنيه و تأسيسات شهري اظهار داشت: ساماندهي کارگاههاي مترو، رفع سد معبر، آذينبندي، نورپردازي، نصب نمادهاي زيبا، کاشت ۱۲ ميليون شاخه گل و نشاء در مساحت ۶۳هزار متر مربع، نصب ۷هزار پرچم و توزيع ميوه و اقلام مورد نياز شهروندان را اجرا کرده است. جانشين ستاد تسهيلات سفر شهر اصفهان با اشاره به اين که درصد ظرفيت هتلها، مهمانپذيرها، مسافرخانهها با برنامهريزي و اطلاعرساني دقيق تکميل گرديد، بيان داشت: در سال جديد از ظرفيت ۲۵۰ کلاس مدارس غيرانتفاعي جهت اسکان مسافران استفاده شده که نسبت به سال گذشته ۹۰۰درصد رشد داشته است.
رنجبر با تأکيد بر اين که اسکان مسافران در منازل استيجاري نسبت به سال گذشته ۳۵ درصد رشد داشته است، افزود: ۴ ستاد اصلي اسکان در باغ غدير، باغ فدک، پارک قلمستان و پارک استقلال نيز در ايام نوروز پذيراي مسافران نوروزي بوده است. وي با بيان اينكه بر اساس نظرسنجي ميراث فرهنگي بيش از ۹۰ درصد از مسافران از خدمات شهرداري در اين ايام رضايت داشتند، خاطرنشان كرد: با عملكرد مطلوب كميتههاي ستاد در راستاي تأمين رفاه و آسايش مردم يك قدم به آرمانشهر اسلامي نزديكتر شديم.
جانشين ستاد تسهيلات سفر شهر اصفهان در پايان بيان داشت: شهرداري اصفهان تمام تلاش خود را به کار گرفت تا با فراهم شدن امكانات و زمينههاي لازم خدماتي، رفاهي و فرهنگي با رويکرد اسلامي در ايام نوروز، خاطرهاي خوش براي مسافران و گردشگران رقم خورد و اميدواريم در نوروز آينده نيز رضايت و امنيت خاطر مسافران را بيش از پيش فراهم آوريم.