کد خبر: 453834
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۴
به زودی تحقق می یابد؛

مدیرکل مسکن و شهرسازی استان اصفهان اعلام کرد: به زودی ۴هزار واحد مسکن مهر استان اصفهان در شهر جدید فولادشهر واگذار می‌شود.
محمود محمودزاده با اشاره به اینکه ۳۲هزار واحد مسکونی در قالب مسکن مهر ۹۹ ساله، انبوه‌سازی و توسط خودمالکان در دست اجرا است، اظهار داشت: از این تعداد ۳۰هزار و ۵۴۶ واحد پروانه ساختمانی کسب کرده‌اند که ۲۹هزار و ۹۷۷ واحد در مرحله پایان پی‌سازی، ۲۴هزار و ۶۵۱ واحد اسکلت‌سازی، ۲۳هزار و ۸۱۹ واحد پایان سقف، ۱۶هزار و ۷۶۲ واحد سفت‌کاری و یک هزار و ۶۵۳ واحد در مرحله نازک‌کاری هستند.
وی ادامه داد: تعاونی‌های مسکن مهر و انبوه‌سازان در قالب ۱۷۰ تعاونی و شرکت در زمینی به مساحت ۵۱۵ هکتار در حال ‌ساخت واحدهای مسکونی هستند که تمامی واحدها از امکاناتی نظیر آسانسور، پارکینگ و انباری برخوردار هستند.
مدیرکل مسکن و شهرسازی استان اصفهان تصریح کرد: هم‌زمان با ساخت این واحدها، شش مرکز آموزشی و یک مرکز سلامت در حال ساخت، یک مسجد ساخته شده، یک مسجد در مرحله نازک‌کاری و احداث پنج مسجد در دست برنامه‌ریزی است.
وی تعداد کل واحدهای در حال ساخت فولادشهر با شیوه صنعتی را ۱۱هزار و ۲۸۷ واحد، نیمه صنعتی را ۱۳هزار و ۴۳۷ واحد و سنتی را ۶هزار و ۳۳۶ واحد عنوان کرد و گفت: تعاونی‌های فولادشهر در زمینی به مساحت ۲۸۳ هکتار در حال احداث واحدهای مسکن مهر هستند.
محمودزاده در ادامه افزود: تاکنون ۱۳هزار و ۴۳۷ واحد پروانه ساختمانی دریافت کرده‌اند و ۱۳هزار و ۳۹۲ در مرحله پایان پی‌سازی هستند.
وی با بیان اینکه ۱۲هزار و ۶۰۸ واحد در مرحله پایان اسکلت و سقف، ۱۰هزار و ۳۹۹ واحد سفت ‎کاری و ۷۷۰ واحد در مرحله نازک کاری هستند، اظهار داشت: در حال حاضر ۱۴۲ تعاونی مسکن مهر به روش نیمه‌صنعتی در حال ساخت هستند که مساحت هر کدام از واحدها ۹۰ مترمربع و زیربنای ۷۵ مترمربع است.
مدیرکل مسکن و شهرسازی استان اصفهان با اشاره به اینکه واحدها در چهار تا پنج طبقه‌ احداث و در هر طبقه سه الی چهار واحد ساخته می‌شود، افزود: ۱۴هزار و ۱۱۰ واحد نیز از سوی انبوه‌سازان در قالب ۲۸ شرکت انبوه‌سازی به روش صنعتی و سنتی در دست ساخت است‌ که ۱۳ هزار و ۸۷۳ واحد در مرحله پایان پی‌سازی هستند.
وی با بیان اینکه ۹ هزار و ۵۶۵ واحد در مرحله پایان اسکلت، ۸ هزار و ۷۶۳ واحد در مرحله سقف‌ریزی، ۴ هزار و ۶۱ واحد سفت‌کاری و ۲۷ واحد در مرحله نازک‌کاری هستند، اظهار داشت: واحدهای احداثی توسط انبوه‌سازان به صورت چهار تا ۱۲ طبقه است که در هر طبقه سه تا شش واحد با زیربنای ۶۵ تا ۸۵ مترمربع ساخته می‌شود.
محمودزاده تعداد واحدهای در حال احداث در قالب خودمالک را ۳هزار و ۸۴ واحد برشمرد و افزود: از این تعداد ۲هزار و ۹۹۹ واحد پروانه ساختمانی دریافت کرده‌اند و ۲هزار و ۷۱۲ واحد در مرحله پایان پی‌سازی هستند.
وی بیان داشت: ۲ هزار و ۴۷۸ واحد پایان اسکلت‌ریزی، ۲هزار و ۴۵۸ واحد در مرحله سقف‌ریزی، ۲هزار و ۳۰۲ واحد پایان سفت‌کاری و ۸۵۶ واحد در مرحله پایان نازک‌کاری هستند.
مدیرکل مسکن و شهرسازی اصفهان از اختصاص یارانه ۱۱۶ میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریالی به طرح‌های مسکن مهر در شهر جدید فولاد شهر خبر داد و گفت: این اعتبار بابت تخفیف عوارض پروانه ساختمانی، کمک به تأسیسات خدمات زیربنایی و روبنایی و احداث مسجد در زمین‌های مسکن مهر پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه به متقاضیان شهر اصفهان در شهرهای جدید بهارستان و فولادشهر واحد مسکونی واگذار می‌شود، اظهار داشت: به زودی ۴هزار واحد در فولادشهر در قالب مسکن مهر ۹۹ ساله و خودمالکان افتتاح می‌شود.
محمودزاده تصریح کرد: متقاضیانی که متمایل به سکونت در شهر جدید فولادشهر باشند در کمترین زمان صاحب خانه می‌شوند و نسبت به واحدهای بهارستان قیمت کمتری پرداخت خواهند کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار