به گزارش واحد مرکزی خبر آقای قاسم نوده فراهانی گفت : یکی از مزیت ها این است که در اقتصاد کشور شفاف سازی می شود و دیگر قاچاق کالا در بازار جایگاهی نخواهد داشت.
وی افزود : تقریبا همه مردم با این اقدام موافق هستند و تعداد اندکی به علت به خطر افتادن منافعشان مخالفت می کنند که باید خودشان را با قانون وفق دهند.
فراهانی تاکید کرد : مالیات بر ارزش افزوده قانونی است که در مجلس شورای اسلامی تصویب شده و به تایید شورای نگهبان هم رسیده و برای همه لازم الاجراست.
فراهانی با اشاره به مهلت ۵ ساله برای اجرای مالیات بر ارزش افزوده گفت :
زیرا قانون مالیات بر ارزش افزوده در تمام کشورها با در نظر گرفتن زمان برای آموزش و اطلاع رسانی کامل اجرا می شود.
مشاور رئیس جمهور افزود: بعضی اصناف که از ریزه کاری های بیشتری برخوردارند باید آموزش های لازم را دریافت کنند و در این زمینه حوزه آموزش وزارت اقتصاد و امور دارایی از بدو ورود به قانون باید این امکان را فراهم کند تا مردم از این طرح آگاه شوند و اجرای قانون به این میزان به تعویق نیفتد.
فراهانی با اشاره به اینکه حدود ۳ سال از تصویب این قانون می گذرد، تاکید کرد : حدود یک ماه است که از طریق وزارت اقتصاد موفق شدیم با دانشکده اقتصاد توافق نامه ای امضا کنیم تا اقشار مختلف جامعه به خصوص اصناف را آموزش دهیم.
رئیس اتحادیه اصناف کشور با تاکید بر ضرورت ارائه آموزش تصریح کرد: آموزش ها آغاز شده است و زمانی که مردم آگاهی پیدا می کنند هیچ مقاومتی در برابر اجرای قانون ندارند.
وی افزود: به اصناف تاکید کردیم کالایی را که تهیه می کنند باید برگه رسمی داشته باشد و نشان دهد که این کالا از مبادی مطمئن تهیه شده است، بنابراین اگر کسی کالا را بدون برگه و اسناد تهیه کند باید به بازرسان ، پاسخگو باشد.