
مجتبي شهيدي در نشست كميسيون فرهنگي- اجتماعي شورای شهر اصفهان با ارائه گزارشي از روند شكل گيري و سابقه جشنواره بين المللي كودك و نوجوان، بازگشت مجدد اين جشنواره به اصفهان را به فال نيك گرفت و گفت: جشنواره امسال يكي از قوي ترين و بهترين جشنواره ها برگزار خواهد بود به نحوي كه در وادي فيلم سازي حدود ۱۶ فيلم ۳۵ ميلي متري قابل اكران در سينما، ۱۲ فيلم ويدئوئي، ۸۲ فيلم كوتاه و ۲۲ فيلم بلند خارجي با حضور بهترين بازيگران و تهيه كنندگان سينماي ايران و جهان اكران خواهد شد.
وي همچنين از حضور قطعي نمايندگان ۳۰ كشور جهان به جز آمريكا و اسرائيل، ارائه آثار اسلامي از ۷ كشور جهان و حضور ۷۰ ميهمان خارجي در اين جشنواره خبر داد و گفت: پيام جشنواره فيلم كودك و نوجوان امسال نشاط و شادابي براي كودكان، اميد و تعالي براي نوجوانان و مهرباني و همدلي براي خانواده ها است و براي اولين بار در كشور، سينماي كودك جهت استفاده اختصاصي كودكان در شهر اصفهان راه اندازي خواهد شد.
دبير اجرايي بيست و پنجمين جشنواره بين المللي كودك و نوجوان، اهداي جايزه ويژه شهيد نوجوان بهنام محمدي، شهيد نوجوان محمد الدوره و حضور ويژه جانباز رضا برجي نقاش صاحب سبك و مطرح دنيا را از ديگر بخشهاي جشنواره امسال عنوان كرد و افزود: حركت پنج كاروان فرهنگي سينمايي روز ۱۳ آبانماه از شهرهاي مقدس مشهد و قم آغاز خواهد شد و با عبور از ۱۱ استان و ۲۵۰ نقطه محروم و مرزي كشور به اصفهان خواهد رسيد و مراسم رسمي افتتاحيه روز ۲۳ آبانماه مصادف با شب عيد سعيد غدير خم با اهتزار پرچم گنبد حرم مطهر حضرت اميرالمومنين علي (ع) توسط وزير محترم فرهنگ و ارشاد اسلامي در اصفهان برگزار خواهد شد.
وي فعاليتهاي تبليغاتي و رسانه اي جشنواره فوق را برشمرد و گفت: خوشبختانه رسانه ملي در اين رويداد مهم فرهنگي ـ هنري بين المللي حضوري فعال و گسترده خواهد داشت به نحوي كه كليه برنامه هاي زنده شبكه دوم سيما و برنامه زنده صبح بخير ايران شبكه اول از اصفهان پخش خواهد شد و شبكه هاي بين المللي و برون مرزي المنار، الكوثر، العالم و جام جم يك – دو و سه اقدام به تهيه و پخش برنامه هاي مختلف توليدي و زنده خواهند كرد.
به گفته شهيدي علاوه بر ميهمانان خارجي، بسياري از سفراي كشورهاي مختلف جهان كه در كشورمان مستقرند براي حضور در آئين هاي ويژه جشنواره اعلام آمادگي كرده اند.
رئيس كميسيون فرهنگي – اجتماعي شوراي اسلامي شهر اصفهان نیز در اين جلسه طي سخناني ضرورت الگوسازي جهت مراسم و جلسات شاد و مفرح را مورد تاكيد قرار داد و با اشاره به ديدگاههاي زيبا و عميق رهبر معظم انقلاب درباره هنر گفت: دلگيري و افسردگي به حق مردم اصفهان به خاطر خشكي رودخانه زاينده رود بايد با برگزاري جشنواره ها و برنامه هاي شاد برطرف شود.
سردار نصراصفهاني در عين حال بر رعايت كامل موازين ديني و شرعي در برگزاري اين مراسم ها تاكيد كرد و گفت: بايد مواظب باشيم كه اين فرصت ها به تهديد تبديل نشود و شاهد عدم برنامه ريزي نباشيم.
وي تلفيقي از برنامه هاي تربيتي و شاد را در محتواي جشنواره فيلم كودك و نوجوان اصفهان يادآور شد و گفت: خصوصاً در آئينهاي افتتاحيه و اختتاميه جشنواره بايد با هماهنگي ساير نهادهاي امنيتي و انتظامي استان همه موازين و چارچوبها رعايت شود.
رئيس كميسيون فرهنگي – اجتماعي شوراي اسلامي شهر اصفهان در عين حال از آمادگي كامل اين شورا جهت برگزاري هر چه بهتر و آبرومندانه اين رويداد مهم بين المللي و هنري خبر داد و اظهار اميدواري كرد: با بازگشت مجدد اين جشنواره، اصفهان مركز توليد فيلم كودك و نوجوان شود و در عين حال به استعدادهاي خوب و بالقوه جوانان اصفهاني توجه ويژه شود.