کد خبر: 453024
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۰ - ۱۸:۱۳
پس از اظهارنظر برخلاف مسئولان باشگاه و ابقای استیلی
به گزارش خبرگزاری فارس، محمد پنجعلی که در چند وقت اخیر مخالفت خود را با ادامه حضور استیلی به عنوان سرمربی پرسپولیس اعلام کرده بود امروز از سمت خود استعفا کرد.

اظهارنظرهای پنجعلی در این مدت باعث ناراحتی مسئولان باشگاه پرسپولیس شده بود به طوری که رویانیان مدیرعامل این باشگاه نیز از این قضیه ابراز ناراحتی کرده بود.

پنجعلی تنها مسئول باشگاه پرسپولیس بود که علنا مخالفت خود را با ادامه حضور استیلی اعلام کرده بود. وی همچنین در اقدامی عجیب و در حالی که دایی با راه‌آهن قرارداد داشت با این مربی برای بازگشت به پرسپولیس تماس گرفته بود. این کار او باعث شد علی کریمی بگوید که اقدام پنجعلی حرفه‌ای نبود.

ادامه همکاری استیلی در پرسپولیس از یک سو و اظهارات پنجعلی از سوی دیگر در نهایت باعث شد این عضو هیئت مدیره از سمت خود کناره گیری کند.
انتهای پیام/

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار