کد خبر: 448493
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۷:۱۹
34 نماینده برای عضویت در هیئت‌رئیسه کاندید شدند که در این میان علی لاریجانی و علی‌اصغر زارعی به عنوان کاندیداهای ریاست مجلس با هم رقابت خواهند کرد.
به گزارش فارس، در جلسه عصر امروز مجمع عمومی فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی انتخابات هیأت رئیسه مجلس برای معرفی کاندیداهای این مجمع به صحن علنی آغاز شده است.
بر این اساس، علی لاریجانی و علی‌اصغر زارعی برای تصدی پست ریاست مجلس و سیدشهاب‌الدین صدر، حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد و محمدرضا باهنر برای تصدی نواب رئیس کاندیدا شدند.
همچنین 7 نفر از نمایندگان برای کارپردازهای هیأت رئیسه و 22 نفر برای منشی‌های هیأت رئیسه کاندیدا شدند.
آشوری، کوهکن، شعبان‌پور، سقائی، رنجبرزاده و نادر قاضی‌پور برای تصدی پست کارپردازها کاندید شدند.
ولی اسماعیلی، موسی قربانی، حسین سبحانی‌نیا، جهانگیرزاده، عیسی جعفری، دهقانی، امیدوار رضایی، فاطمه رهبر، کوثری، فرهنگی، مرادی، شهرزاد، دلخوش و دستغیب برخی از کاندیداهای تصدی پست منشی‌های هیئت رئیسه مجلس هستند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار