کد خبر: 447625
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۱
نهاد هماهنگی عالی برای انقلاب یمن از جوانان یمنی و تمام تحصن‌کنندگان در میدان "التغییر " صنعاء خواسته است تا امروز با حرکت به سمت موسسات و سازمانهای دولتی بطور مسالمت‌آمیز آنها را محاصره و سپس تصرف کنند.
به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری "الجزیره "، نهاد هماهنگی عالی برای انقلاب یمن با اشاره به افزایش تلاش‌های میدانی برای سرنگونی رژیم حاکم یمن اعلام کرد که از جوانان یمنی بطور کلی و تمام تحصن‌کنندگان در میدان "التغییر " صنعاء خواسته شده است تا امروز چهارشنبه به سوی موسسات و سازمانهای دولتی حرکت کنند و بطور مسالمت‌آمیز آنها را محاصره و سپس آنها را تصرف کنند.

طرح انقلابیون برای تصرف موسسات دولتی یمن

بر اساس این گزارش، برنامه‌های امروز انقلابیون یمن، نافرمانی مدنی، برپایی تظاهرات و حرکت به سوی تصرف نهادهای دولتی و اعتصاب غذا به مدت یک روز در سراسر یمن است.
جوانان انقلابی یمن همچنین طرحی موسوم به "پیشتازان پیروزی " را ارائه کردند که هرکسی بطور داوطلب می‌تواند در آن شرکت کند. بر این اساس ساکنان شهر "صنعاء " در خیابان "ستین " تجمع خواهند کرد و تمام ساکنان استان‌های مختلف در میدان‌های بزرگ شهرها جمع خواهند شد و پس از ادای نماز جمعه "تصمیم نهایی " دو رکعت نماز "نصر یا حاجت " ادا خواهند کرد.

طرح مشترک انقلابیون و احزاب اپوزیسیون برای سرنگونی رژیم صالح

این در حالی است که "محمد عبدالملک المتوکل " یکی از رهبران برجسته احزاب اپوزیسیون دیدار مشترک از اقدامات و هماهنگی‌های احزاب دیدار مشترک و جوانان انقلابی برای سرنگونی هرچه سریعتر رژیم حاکم خبر داد و گفت اولین اقدام ما به سقوط کشاندن شهرها و خارج کردن آنها از کنترل رژیم حاکم است.
وی افزود: عدم موفقیت طرح ابتکاری شورای همکاری خلیج فارس یمنی‌ها را مصمم کرد که رژیم حاکم را هر سریعتر سرنگون کنند و پس از آن قبایل مدنی حفظ امنیت راه‌ها، بازارها، اماکن عمومی و شهروندان را برعهده خواهند گرفت.
متوکل اعلام کرد که اکنون زمان آن فرا رسیده که کمیته‌های مختلف در استانها تشکیل شوند و بر برگزاری انتخابات شفاف شوراهای محلی نظارت کنند و تمام این اقدامات تحت نظارت شورای ملی خواهد بود که تمام نیروهای انقلابی در آن نقش خواهند داشت.

بمباران شمال صنعاء

این در حالی است که شخصیت‌های قبیله‌ای یمن در گفت‌وگو با رویترز اعلام کرده‌اند که نیروی هوایی یمن مناطق مختلف در شمال پایتخت یمن را بمباران کرده است. با این وجود هزاران یمنی با تظاهرات‌های پیاپی خواستار برکناری صالح هستند.
خبرگزاری رویترز همچنین اعلام کرد که نیروهای گارد ریاست‌جمهور یمن که تحت فرمان پسر علی عبدالله صالح هستند، تلاش دارند تا در استان جنوبی "حضرموت " پیشروی و آن را تحت کنترل خود بگیرند.

جوانان انقلابی همچنان بدنبال تصرف کاخ ریاست‌جمهوری

جوانان انقلابی یمن با برپایی تظاهرات بار دیگر اعلام کردند که باید به طرف کاخ ریاست‌جمهوری حرکت کنند و آن را تصرف کنند. اما مزدوران صالح تاکنون مقاومت کرده‌اند و مانع این امر شده‌اند.

تداوم سرکوب خونین انقلابیون یمن

حمله دیروز مزدوران صالح به تظاهرات‌کنندگان و تحصن کنندگان در مقابل ساختمان استانداری "الحدیدة " در غرب یمن موجب زخمی شدن ده‌ها انقلابی شد. با این وجود تحصن‌کنندگان همچنان بر ضرورت کناره‌گیری صالح از قدرت تاکید دارند.
در "ریف " واقع در استان "تعز " نیز 3 تن زخمی شدند. تظاهرات کنندگان در تعز نیز خواستار برکناری صالح هستند و طرح ابتکاری شورای همکاری خلیج فارس را محکوم می‌کنند.
صبح امروز نیز یک تظاهرات‌کننده یمنی دیگر در تعز هدف گلوله‌های نیروهای امنیتیی یمن قرار گرفت و کشته شد. به این ترتیب شمار کشته‌شده‌های این شهر از یکشنبه تاکنون به 6 نفر رسید.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار