کد خبر: 443472
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۲:۴۰
در وب سایت یوتیوپ تصاویری انتشار یافت که در آن حمله نظامیان اعزامی عربستان به تظاهرکنندگان در بحرین مشاهده می­شد. این قطعه فیلم بعد از ظهر روز سه‌شنبه (24 اسفند) بر روی این سایت به اشتراک گذاشته شد، اما چند ساعت بعد، تحت فشار دولت ریاض از صفحه این پایگاه اشتراک گذاری محو شد.
این در حالی است که به نظر می‌‌رسد دولت ریاض این اقدام را با هدف جلوگیری از انزجار بیشتر نسبت خود انجام داده است.
عربستان سعودی روز دوشنبه (23 اسفند) 1000 تن از نیروهای نظامی خود را به عنوان بخشی از نیروهای حفاظتی کشورهای شبه‌جزیره عربستان به بحرین اعزام کرد.
عربستان سعودی به همراه دیگر کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس بنا به درخواست دولت بحرین صدها تن از نیروهای نظامی خود را به منامه اعزام کرده‌اند تا در سرکوب تظاهرکنندگانی که خواستار برقراری حکومت پادشاهی مشروطه و آزادی‌های بیشتر مدنی هستند، به دولت بحرین کمک کنند.
این در حالی است که اعمال خشونت دولت بحرین علیه اعتراضات مردمی هم‌زمان با اعزام نیروهای نظامی عربستان، کویت، امارات، عمان و قطر به بحرین افزایش یافته است.
پایگاه اینترنتی یوتیوپ در حالی تصاویر اعمال خشونت نیروهای عربستان به معترضان بحرین را از صفحه خود حذف کرده است که همواره ادعا می‌کند هدف از این سایت شفاف‌سازی و ارائه خدمات به مردم سراسر جهان است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار