کد خبر: 442308
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۷:۴۹
منابع مصری نزدیک به حکومت مصر گفته‌اندکه حسنی مبارک و خانواده را که در شرم‌الشیخ توسط ارتش مصر نگهداری می‌شود ولی حق خروج از این منطقه را ندارند.
به گزارش «جوان»، روزنامه الجمهوریه مصر دیروز به نقل از منابع امنیتی گفت که حسنی مبارک رئیس جمهور سرنگون شده مصر و خانواده او در حال حاضر در یک اقامتگاه ویژه به نام تفرجگاه گولت در شرم‌الشیخ هستند.
به گفته این منابع، اگر چه تدابیر امنیتی مبارک کاهش پیدا کرده ولی آنها به خاطر برخی مسائل که نظام قضایی مصر باید به آن رسیدگی کند، نمی‌توانند از این محل خارج شوند.
این منبع مصری گفت: فرودگاه بین‌المللی شرم‌الشیخ در حال حاضر از هرگونه هواپیمای ویژه یا رسمی حسنی مبارک خالی است و هواپیمای ریاست جمهوری، هواپیمای شخصیت‌های برجسته و هواپیمای ویژه خانوادگی مبارک به نیروهای مسلح تحویل داده شده و مبارک و خانواده‌اش حق سفر به خارج از کشور را ندارند.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار