حجتالاسلام مرتضی آقاتهرانی نماینده تهران در مجلس و استاد اخلاق دولت در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس درباره حضور آیتالله محمدرضا مهدوی کنی در انتخابات هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: آیتالله مهدوی کنی واقعا از السابقون انقلاب و نظام هستند و حضرت امام (ره) در سختترین شرایط کشور از ایشان بهره بردند.
وی افزود: اوائل شکل گیری جمهوری اسلامی که بر اساس نیاز و با حکم حضرت امام (ره) دولت موقت تشکیل شد، آیتالله مهدوی کنی عضو شورای انقلاب و پس از آن نیز در دولت شهیدان رجایی و باهنر به عنوان وزیر کشور انتخاب شدند و بعد از این دو عزیز هم به عنوان نخست وزیر موقت منصوب شدند و در آن شرایط حساس بحرانی و خطرناک، بدون ادعا از عهده مسئولیتها برآمدند.
استاد اخلاق دولت گفت: آیتالله مهدوی کنی مرد علم، تقوا و تلاش و متعهد به مقام ولایت هستند و علاوه بر نگارش کتاب "اخلاق عملی " و تدریس اخلاق در عمل هم متخلق به اخلاق اسلامی هستند و حضور در جایگاه ارزشمند ریاست مجلس خبرگان رهبری بعد از مرحوم آیتالله مشکینی حقیقتا برازنده وجود ایشان است.
حجتالاسلام آقاتهرانی با تاکید بر اینکه خبرگان ملت که اساتید فقه و اخلاق و نزد مردم محترم هستند، حتما گزینه اصلح را برای ریاست این مجلس انتخاب خواهند کرد، خاطر نشان کرد: اکنون که آیتالله مهدوی کنی به دعوت دوستان خود وارد صحنه انتخابات شدهاند، شایسته است که با رای خوبی ایشان را به ریاست خبرگان برگزینند.