کد خبر: 441528
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۸:۱۹
توسط وزارت کشور عربستان
به گزارش فارس، سخنگوی امنیتی وزارت کشور عربستان امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد: قوانین و آئین‌نامه‌های رایج در عربستان هرگونه تظاهرات و راهپیمایی و تحصن و دعوت به برگزاری آن را کاملا ممنوع می‌داند چون با اصول شریعت اسلامی و ارزش‌ها و هنجارهای جامعه عربستان در تضاد است.

در این بیانیه آمده است نیروهای امنیتی از لحاظ قانونی اجازه دارند همه اقدامات لازم برای مقابله با کسانی که سعی در ایجاد ناآرمی و برهم زدن نظم عمومی به هر شکلی دارند به کار بندند و قوانین را کامل و شامل در حق آنها اجرا کنند.

سخنگوی امنیتی با اشاره ضمنی به اعلام روز خشم در 22 اسفند ماه در سرتاسر عربستان تاکید کرد موضع وزارت کشور عربستان در برخورد با قانون‌شکنان به دنبال تلا‌ش‌های برخی اتخاذ شده است که سعی در دور زدن قوانین و دستورات کشور را دارند تا اهداف غیرمشروع خود را محقق کند.

در بیانیه وزارت کشور عربستان آمده است: ممانعت از برگزاری تظاهرات به دلیل پیامدهای آن در مختل کردن نظم عمومی و وارد آمدن خسارت به اموال عمومی و خصوصی و تجاوز به حقوق دیگران است و دیگر اینکه موجب ایجاد هرج و مرج و ناآرامی و به دنبال آن خونریزی و غارت اموال عمومی می‌شود.

در ادامه بیانیه قوانین و ارزش‌های رایج در جامعه سعودی برخاسته از دین خدا و سنت رسول خوانده شده و آمده است: راه‌های قانونی بیان آرا و دیدگاه‌ها و ارتباط با شهروندان همه سطوح فراهم است که منافع عموم را محقق می‌کند.

روز گذشته عربستان سعودی در مناطق شرقی خود که شیعه‌نشین است، شاهد برگزاری تظاهرات مردمی بود که خواستار آزاد شدن زندانیان سیاسی و اجرای اصلاحات شدند.

انتهای پیام/.++

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار