
نماینده مردم تهران در مجلس ضمن تشریح مواضع و برنامه های اصولگرایان و وضعیت فعلی اصلاح طلبان در عرصه ی سیاسی کشور بر تردید در تایید صلاحیت اقلیت در انتخابات آتی مجلس تاکید کرد و از برگزاری انتخابات مجدد خانه احزاب در بهمن ماه و ارائه منشور اصولگرایی در اوایل سال 90 خبر داد.
حسن غفوری فرد در گفتگوی تفصیلی با باشگاه خبرنگاران با تاکید بر اینکه التزام به قانون و ولایت فقیه شرط حضور خواص در کشور است، به بررسی جایگاه اصلاح طلبان و نحوه حضور آنها در فضای سیاسی کشور بعد از انتخابات 88 پرداخت و گفت: به حمد خدا نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برپایه آزادی بیان فکر و اندیشه بنا شده است و قانونگذار چند صدایی و شرکت افراد با گرایش و سلایق مختلف در صحنه سیاسی کشور را بارها مورد تایید قرار داده است که این امر از سوی جریان اصلاح طلبان در انتخابات 88 درک نشد.
غفوری فرد افزود: به طور حتم کسانیکه در صحنه سیاسی کشور فعالیت می کنند بایستی التزام خود را به قانون اساسی مبانی اسلامی و ولایت فقیه اثبات کنند تا شرایط برای حضور آنها در صحنه سیاسی کشور مهیا شود.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اشتباهات مکرر جریان اصلاحات در مجلس ششم و انتخابات 88 خاطر نشان کرد:اقدامات عجولانه و نسنجیده اصلاح طلبان در جریان بعد از انتخابات ثابت کرد که این طیف سیاسی دچار از هم گسیختگی و تناقضات فراوانی می باشد و نیازمند یک بازسازی عمیق است.
عضو جامعه اسلامی مهندسین اذعان داشت:توجه نکردن به بیانات مقام معظم رهبری در نماز جمعه بعد از انتخابات از سوی سران فتنه زمینه را برای حذف آنها از صحنه سیاسی کشور مهیا نمود.
وی با اشاره به اقدامات جریان فتنه بعد از انتخابات اذعان داشت:توهین به مقدسات مردم در روز عاشورا وزیر سوال بردن مشارکت میلیونی مردم در انتخابات از سوی احزاب اصلاح طلبی چون مجاهدین،مشارکت،اعتماد ملی و کارگزاران آنها را به طور ابدی از صحنه سیاسی کشور حذف نموده است لذا قادر نخواهند بود به فعالیت سیاسی در کشور بازگردنند.
وی افزود:خواصی که در حوادث بعد از انتخابات 88 سکوت اختیار کردند و جز محاربین و مفسدین فی الارض نبودند می توانند با اثبات برادری خود به نظام قانون اساسی، امام و رهبری به آغوش نظام برگردند.
*خاتمی برای بازگشت باید تابع نظر مقام معظم رهبری باشد
عضو جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی در خصوص شروط خاتمی برای بازگشت به نظام در دیدار با اقلیت مجلس شورای اسلامی گفت:به طور قطع اگر از سوی جریان فتنه کسانی خواهان بازگشت به عرصه سیاسی کشور باشد نظام و شخص رهبری بایستی در این خصوص تصمیم بگیرد لذا هیچ کس حق ندارد در این خصوص اظهار نظر نماید.
وی افزود:حوادثی که در جریان بعد از انتخابات از سومی خاتمی و دوستانش در آستانه دهه چهارم انقلاب در کشور رقم خورد هزینه های معنوی و مادی فراوانی را به نظام تحمیل کرد لذا وی برای بازگشت به فضای سیاسی کشور بایستی تابع نظام و نظر رهبری باشد.
غفوری فرد اظهار داشت:دیدار فراکسیون اقلیت مجلس شورای اسلامی با خاتمی به طور قطع پیامدهای متعددی را برای آنها در پی خواهد داشت و قطعا تایید صلاحیت آنها در دور بعدی انتخابات مجلس شورای اسلامی از سوی شورای نگهبان مورد تردید واقع خواهد شد.
*فعالیت های زیرزمینی احزاب منحله غیرقانونی است
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در خصوص فعالیت های زیر زمینی و آشکار احزاب منحل شده مشارکت و مجاهدین گفت:حاکمیت و بویژه قوه قضائیه بایستی در خصوص فعالیت های این احزاب تصمیم جدی را اتخاذ نماید.
وی افزود:فعالیت ها و جلسات متعدد اعضای احزاب منحل شده مشارکت و مجاهدین غیر قانونی می باشد لذا دستگاه قضا بایستی در خصوص این احزاب منحل شده همچنین فعالیت های فعلی خانه احزاب تصمیم جدی ای اتخاذ نماید.
*موسوی در برخورد با منافقین جدی نبود
غفوری فرد با اشاره به دلایل استعفای خود از دولت میرحسین موسوی گفت:موسوی در برخورد با منافقین مواضع به جا و محکمی اتخاذ نمی کرد، لذا بنده به عنوان مخالف سرسخت مجاهدین خلق از دولت او استعفا دادم.
غفوری فرد تصریح کرد:با توجه به سابقه ای که موسوی در عرصه سیاسی کشور داشت تخطی او از بیانات رهبری و قانون اساسی در جریانات بعد از انتخابات 88 انحراف او از آرمان ها وارزشهای انقلاب اسلامی را اثبات کرد.
*جریان اصولگرایی در اوج وحدت و انسجام قرار دارد
عضو جامعه اسلامی مهندسین درخصوص وضعیت کنونی اصولگرایان اذعان داشت:به حمد خدا علی رغم تفرقه افکنی ها از سوی دشمنان جریان اصولگرایی در حال حاضر در بهترین وضعیت خود قرار دارد و با برگزاری جلسات متعدد در راستای وحدت عملی و عینی اصولگرایان گام برداشته است.
وی افزود:در شرایط کنونی اصولگرایان با یک شناسنامه کامل و شناخته شده و متشکل از زیرمجموعه های گوناگون در قالب یک سازمان منسجم در عرصه سیاسی کشور وارد عمل شده اند.
*جبهه متحد اصولگرایی کارنامه موفق اصولگرایان
عضو جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی با اشاره به فعالیت های موفقیت آمیز جبهه متحد اصولگرایی در انتخابات مجلس هشتم و ریاست جمهوری،گفت:جبهه متحد اصولگرایی در راستای هماهنگی میان اصولگرایان در طی 30 سال اخیر، بسیار موفق و کارآمد عمل کرده است و مدل قابل قبولی برای اصولگرایان در راستای وحدت عملی و عینی می باشد.
*تشکیل هیئت سه نفره تکمیل کننده تعامل اصولگرایان و جامعتین
غفوری فرد با اشاره به تشکیل هیئت 3 نفره متشکل از آقایان حدادعادل،عسگراولادی و ولایتی از سوی رئیس جمهور برای انتخابات آتی مجلس،گفت: این گروه سه نفره مامور برقراری تعامل میان گروههای اصولگرای کشور می باشد.
وی افزود:برقراری ارتباط میان اصولگرایان و جامعتین از سوی هیئت سه نفره از مهمترین خواسته های رئیس جمهور در جلسات خود با آنها بوده است؛ لذا این کارگروه بایستی در راستای پیوند میان روحانیت و مردم گام بلندی را بردارد.
وی خاطرنشان کرد:حرکت در راستای مدل جامعتین و هیئت سه نفره تکمیل کننده جبهه متحد اصولگرایی می باشد، لذا به طور قطع موفقیت آمیز خواهد بود.
*انتشار منشور اصولگرایی،اوایل سال آینده
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد:منشور اصولگرایی متشکل از آراء و عقاید اصولگرایان و جامعتین برای شرکت در انتخابات در حال تدوین و بررسی می باشد و به طور حتم در اوایل سال آینده در راستای تبیین و تشریح برنامه های اصولگرایان اعلام خواهد شد.
وی اظهار داشت:مشارکت نمایندگان اصولگرا و بزرگانی چون آیت الله مهدوی کنی و آیت الله یزدی در تدوین منشور اصولگرایی قابل تقدیر می باشد.
*اصولگرایان با یک لیست واحد در انتخابات مجلس شرکت می کنند
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی،شایعات منتشر شده در خصوص وجود اختلاف میان اصولگرایان را کذب محض دانست و گفت: اصولگرایان دچار هیچ گونه اختلافی نیستند و این شایعات تنها از سوی مخالفان اصولگرایی مطرح می شود.
وی اذعان کرد:اصولگرایان با تمام توان در راستای رسیدن به یک لیست واحد در انتخابات آینده مجلس وارد عمل شده اند.
*تعامل میان دولت و مجلس در بالاترین حد است
غفوری فرد در خصوص تعامل میان مجلس و دولت،اظهار داشت:دولت و مجلس در بهترین وضعیت تعامل و همفکری قرار دارند.
وی خاطرنشان کرد:وجود دو اندیشه و طرز تفکر متفاوت در دولت و مجلس اختلاف سلایقی را نیز به همراه خواهد داشت، ولی این امر طبیعی و عادی است؛ چرا که این اختلاف سلایق، پیشرفت در جریان های سیاسی را حاصل می نماید.
عضو جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی،اذعان داشت:با تعاملی که میان دولت و مجلس وجود دارد به طور طبیعی مکانیزم حل اختلاف میان آنها نیز وجود خواهد داشت.
*توسعه میادین گازی و نفتی با اجرایی شدن قانون هدفمند کردن یارانه ها
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در خصوص اجرایی شدن قانون هدفمند کردن یارانه ها و تاثیر آن بر روی بخش انرژی کشور،گفت:هدفمند کردن یارانه ها،بزرگترین جراحی بدنه اقتصادی کشور در طول 30 سال گذشته بوده است و به طور موفقیت آمیزی با مدیریت کارآمد دولت در حال حاضر در مرحله اجرایی قرار دارد.
وی افزود:با اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها به طور قطع از هدر رفتن انرژی در بخش خانگی و صنایع کاسته خواهد شد این صرفه جویی ها به طبع توسعه میادین گازی و نفتی را منجر خواهد شد.
*برگزاری انتخابات مجدد خانه احزاب در بهمن ماه
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت فعلی خانه احزاب،گفت: خانه احزاب در ابتدای تاسیس و براساس منشور وفاق قرار بود در جهت گردآوری احزاب اصولگرا و اصلاح طلب یکجا وارد عمل شود و فعالیت های خود را انجام دهد،اما متاسفانه با ورود افراد ناکارآمد این تشکل شکل دیگری به خود گرفت.
وی افزود:با ورود افرادی چون کاشفی و موسوی تبریزی به خانه احزاب این تشکل جایگاه خود را از دست داد و تنها در راستای رفع نیاز احزاب اصلاح طلب وارد عمل شد.
غفوری فرد تصریح کرد:با توجه به اینکه کاشفی یکی از اعضای حزب منحل شده مشارکت می باشد، فعالیت او در خانه احزاب نیز غیر قانونی است؛ لذا خانه احزاب در شرایط فعلی مشروعیت ندارد، از این رو پایه گذاران اصلی این تشکل سیاسی قصد دارند در ماه آینده انتخابات مجدد خانه احزاب را برگزار نمایند./ب