کد خبر: 433316
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۸۹ - ۱۱:۰۸
مسئول روابط عمومی و انتشارات سپاه پاسداران گفت: در نیمه دوم سال 74 در دوره اصلاحات روزنامه‌های زنجیره‌ای و وابسته به خارج به طور دقیق همه برنامه‌های دشمنان را اجرا می‌کردند.
سردار رمضان شریف مسئول روابط عمومی و انتشارات سپاه پاسداران در نخستین همایش استانی بسیج و رسانه که به همت سپاه سمنان برگزار شد، گفت: عوامل نفوذی دشمن برای ایجاد خلأ و شکاف بین مردم و مسئولان کشور تلاش می‌کنند. ایجاد خلأ بین مردم و حکومت و تضعیف نظر و اعتقاد مردم نسبت به رهبری از وظایف عوامل نفوذی به داخل کشور بود.
شریف ادامه داد: دشمنان به خیال بهره گرفتن از اتفاقات پیش‌آمده و خلأ و فاصله به وجود آمده و ضعیف شدن اعتقاد مردم فکر کردند، می‌توانند کم کم به تغییر حکومت و هدف دلخواه خود دست یابند.
وی تاکید کرد: دشمنان در این راستا محورهایی را طراحی کردند و متهم کردن نظام به دیکتاتوری و عدم وجود آزادی یکی از محورهای طراحی شده دشمن بود.
شریف اظهار داشت: نشانه گرفتن اصل ولایت فقیه، ناکارآمد نشان دادن ولایت فقیه و سر دادن شعار دموکراسی، آزادی و تشکیل قانون مدنی از دیگر برنامه‌های دشمنان بود.
*ولایت فقیه و اعتقادات مذهبی دو عامل بقای انقلاب
مسئول روابط عمومی و انتشارات سپاه پاسداران، ایمان و اعتقاد مذهبی و وجود رهبری دینی را دو عامل اصلی پیروزی انقلاب اسلامی و بقای آن دانست.
شریف در ادامه اظهار داشت: در اجلاس همبستگی که سال 1374 در هامبورگ برگزار شد، سرویس‌های امنیتی آمریکا علت پیروزی انقلاب اسلامی در این سال‌ها را دو عامل ذکر شده نام بردند.
وی افزود: آنها در این اجلاس، عدم انسجام و در یک راستا حرکت نکردن در جریان براندازی نظام اسلامی را از عوامل شکست خود دانستند.
معاون روابط عمومی و انتشارات سپاه پاسداران تصریح کرد: دشمنان انقلاب اسلامی در این اجلاس، به استراتژی و طراحی های اشتباه خود تا آن زمان اشاره کردند.
شریف اضافه کرد: دشمنان ایران اسلامی در هامبورگ تصمیم گرفتند تا نوعی استراتژی را که در نقاط دیگر جهان انجام دادند و نتیجه دلخواه را کسب کردند، برای ایران طراحی و اجرا کنند.
وی ادامه داد: فرستادن نیروهای نفوذی به داخل کشور به جای نشستن در خارج و برخورد قهری و خشن از برنامه‌های این طراحی جدید بود.
* روزنامه‌های زنجیره‌ای اصلاحات، مجری برنامه‌های دشمنان
مسئول روابط عمومی و انتشارات سپاه پاسداران افزود: در نیمه دوم سال 74 در دوره اصلاحات روزنامه‌های زنجیره‌ای و وابسته به خارج به طور دقیق همه برنامه‌های دشمنان را اجرا می‌کردند و تمامی این صحبت‌ها در نوشته‌های آنان دیده می‌شد.
شریف تصریح کرد: در سال 74 و در دوران اصلاحات عناصر فراری و وابسته به منافقان، سلطنت‌طلب‌ها و دشمنان با عناوین مختلف یکی پس از دیگری وارد کشور شدند و در سازمان‌ها، نهادها و مسئولیت‌های مختلف نظام نفوذ کردند.
مسئول روابط عمومی و انتشارات سپاه پاسداران اظهار داشت: رشد قارچ‌گونه مطبوعات در زمان اصلاحات فرآیندی در راستای آن طراحی‌ها بود.
*رسالت بسیج سرمایه‌گذاری روی نخبگان اهل قلم است
مسئول روابط عمومی و انتشارات سپاه پاسداران گفت: رسالت امروز بسیج سرمایه‌گذاری روی نخبگان اهل قلم است.
شریف اظهار داشت: سیامک پورزند، در دوران اصلاحات در ایران با 160 نفر از فعالان فرهنگی مانند خوانندگان، شاعران، نویسندگان و کارگردانان به عنوان هسته مرکزی در ارتباط بود.
وی خاطرنشان کرد: وی نویسنده‌ای را به روزنامه‌ای وصل یا بازیگری را برای بازی در فیلمی معرفی می‌کرد که آن فرد بتواند اهداف و استحاله فرهنگی مدنظر آنها را انجام دهد.
شریف تاکید کرد: آمریکا از سال 2001 میلادی تلاش کرد تا از تعدادی مطبوعات داخل کشور حمایت کند که علت این حمایت‌ها پس از انتخابات 88 آشکار شد.
* فتنه 88 از خارج هدایت می‌شد
مسئول روابط عمومی و انتشارات سپاه پاسداران در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: طبق اسناد ذکر شده و دیگر اسناد و تحقیقاتی که انجام شده است، طراح توطئه فتنه پس از انتخابات کانون‌هایی در خارج از کشور هستند که برای مقابله و براندازی انقلاب اسلامی طرح‌ریزی می‌کنند.
شریف در ادامه گفت: امروز وظیفه اصحاب رسانه این است که در برابر آفند دشمنان عکس‌العمل مناسب از خود نشان دهد. اصحاب رسانه داخل کشور باید با توجه به جذب حداکثری با کار هوشمندانه، طراحی دشمن را افشا کنند. رسانه‌های متعهد باید برای آگاه‌سازی افکار جمعیتی که در دام رسانه‌ای دشمنان گرفتار شده‌اند، تلاش کنند. رسانه نباید با کار نابخردانه این افراد را در موضعشان مستحکم‌تر کند.
معاون روابط عمومی و انتشارات سپاه پاسداران خاطرنشان کرد: امروز رسالت بسیج شناسایی و سرمایه‌گذاری بر روی نخبگان اهل قلم و ارائه دادن آموزش‌های لازم رسانه‌ای به آنهاست و باید این افراد برای پیشبرد اهداف انقلاب قلم بزنند.

* بانوان پیشتازان مقابله با جنگ نرم باشند

مسئول روابط عمومی و انتشارات سپاه پاسداران تصریح کرد: اگر در جنگ سخت فرصت کمتری در اختیار بانوان بود اما در مقابله با جنگ نرم دشمن فضای بیشتری برای انجام وظیفه برای بانوان وجود دارد.
شریف در پایان با تأکید بر ضرورت هوشیاری رسانه های کشور در مقابله با هجمه های فرهنگی و رسانه ای بیگانگان گفت: امروز رسانه‌ها باید نسبت به اقدامات دشمن در موارد تضعیف قانون اساسی و نهادهای امنیتی و قضایی کشور، تطهیر چهره دشمنان کشور، هجمه به فرهنگ ملی و مذهبی، تهاجم به فرهنگ اسلامی و مذهبی، اشاعه فرهنگ غربی، بی‌اعتبار کردن مسئولان دلسوز، حذف نیروهای متعهد و مومن با ترور شخصیت آنها، اشاعه و ترویج فساد و تهاجم فرهنگی که دشمن به صورت جدی در این زمینه‌ها کار می‌کند، با هوشیاری و آگاهی اقدامات پدافندی انجام دهند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار