کد خبر: 432880
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۸۹ - ۰۸:۰۱
رئیس جمهوری تونس در پی ناآرامی‌های این کشور، فرار کرد و به عربستان سعودی پناه برد.
به گزارش فارس، پایگاه خبری الجزیره اعلام کرد که هواپیمای حامل "زین‌العابدین بن علی " رئیس جمهوری فراری تونس بامداد امروز در فرودگاه جده عربستان فرود آمد.
منابع مطلع به الجزیره اعلام کردند که هواپیمایی که حامل بن علی بود ساعات اولیه بامداد امروز وارد فرودگاه جده شد ولی خبر هنوز رسمی اعلام نشده است.
گفته می‌شود که بن علی ابتدا قصد فرار به فرانسه را داشت ولی پس از دست رد فرانسوی‌ها به سینه بن علی، دفتر پادشاهی عربستان سعودی در بیانیه‌ای استقبال از بن علی و خانواده وی را اعلام کرد.
تونس این روزها شاهد اعتراض‌های گسترده مردمی به عملکرد دولت بن‌علی است و مردم این کشور با حضور گسترده در خیابان‌های پایتخت و برخی شهرهای این کشور عرصه را بر دولت تنگ کردند.
گفته می‌شود تاکنون ده‌ها تونسی در درگیری‌های مردمی با نیروهای امنیتی این کشور کشته شده‌اند.
در بیانیه عربستان سعودی آمده است که ریاض با در نظر گرفتن اوضاع استثنایی که مردم تونس در آن قرار دارند، امیدوار است که امنیت و آرامش بزودی به این کشور عربی و اسلامی بازگردد.
عربستان سعودی در این بیانیه اعلام کرد که ریاض در کنار تونس ایستاده است و امیدوار است که مردم این کشور با همکاری خود این مرحله دشوار را پشت سر بگذارند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار