کد خبر: 432718
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۸۹ - ۰۹:۳۱
علیرضا زاکانی که پیشتر از فتنه جدید و پیچیده خبر داده بود، اخیرا با اشاره به روش های تامین هزینه این فتنه، خصوصی سازی صوری و فاسد را مهمترین منبع درآمدی فتنه بعدی دانسته است.
به گزارش فارس علیرضا زاکانی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی پیشتر اعلام کرده بود که سه نفر از هیئت مدیره بانک پارسیان می خواهند بر ۷۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی ایران خودرو چنگ‌اندازی کنند و پول فتنه آینده را از این طریق تامین کنند.
نماینده مردم تهران و دبیر جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در دوازدهمین نشست جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی که عصر امروز در تالار خاقانی برگزار شد، به سفر گیلان خود و اظهارات مربوط به پول فتنه بعدی که در آن جلسه هشدار داده بود اشاره کرد و گفت: ستاد‌های احمدی‌نژاد در رشت از بنده برای سخنرانی دعوت کردند اما استاندار گیلان با این امر بسیار مخالف بود و پیام‌های بسیاری را برای ممانعت از سفر بنده انجام داد ولی من برخلاف نظر آنها به رشت سفر کردم چراکه بر این باورم این نوع مواجهه با بچه‌های انقلاب غلط است چراکه آنها زحمات بسیاری کشیده و دنبال حق و حقیقت ‌هستند اما کسانی نمی‌خواهند نه حرف آنها را بشنوند و نه اجازه حرف زدن به آنها را بدهند.
وی در خصوص بخش مالی فتنه آینده اظهارداشت: فتنه سال قبل فتنه‌ای بود که پول و اعتبار آن یک سهم خارجی و یک سهم داخلی داشت؛ سهم داخلی آن پول و اعتباری بود که از قبل به دلیل رانت و سوءاستفاده مالی در اقتصاد کشور تامین شده و مجوز‌ها و اختیاراتی که داده شده بود از این رو امکانی را فراهم کرد که با قرار گرفتن در کنار سهم خارجی، فتنه سال گذشته را رقم بزند.
وی همچنین به فساد در خصوصی سازی های اخیر اشاره کرد و گفت: در حال حاضر نیز یک اتفاق نامبارک در کشور در حال رخ دادن است چرا که کشور در حال یک تحول بسیار بزرگ است که به برکت گفتمان انقلاب اسلامی جاری است و بخش عمده آن مربوط به زحمات دولت می‌شود اما در حین این تحول نیز قانون‌شکنان از یک سری مفر‌هایی بهره می‌گیرند که اگر به آن دقت نشود تهدید بزرگی برای کشور خواهد بود.
وی تصریح‌کرد: اصل تحول و جهت‌گیری‌های درست آن در کشور کاملا معلوم است اما باید دانست هر اقدام مناسبی، آفت‌هایی را نیز به همراه خواهد داشت.
نماینده مردم تهران در مجلس به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه اصل 44 قانون اساسی بسیار خوب است و ظرفیت‌های بسیار بزرگی را برای تحول در درون خود دارد اشاره کرد و اظهارداشت: اتفاقاتی که در کشور در حال روی دادن است با تذکری که مقام معظم رهبری در اردیبهشت ماه داده‌اند که قانون‌شکنان از این عرصه سوءاستفاده نکنند، هماهنگ نیست.
وی بر همین اساس به خصوصی‌سازی دوره هاشمی‌رفسنجانی که بسیار ناموفق بود و سوءاستفاده‌های زیادی به واسطه آن صورت گرفت، اشاره و تصریح‌کرد: بسیاری از درد‌سر‌های بعدی به دلیل همین سوءاستفاده‌ها بود از این رو قانون‌شکنان تلاش می‌کنند تا سرمایه ملت را به یغما ببرند.
وی با تأکید بر اینکه این مسئله در حال حرکت به سمت ایران‌خودرو، فولاد، مس و سایر بخش‌ها است، یادآورشد: شهدا از ما به عنوان مسئولان نظام انتظار دارند که مانع از انجام این کار شویم؛ عمده کسانی که در این میدان بازی می‌کنند از سیستم کارگزاران بوده و پیوستگی با فتنه سال قبل دارند و برخی از حاشیه‌سازان نیز این امکان را در اختیار آنها قرار می‌دهند اما ما با این اقدام مخالفت کرده و از آن جلوگیری می‌کنیم.
دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی ادامه داد: باید در جهت ممانعت از این استفاده‌های غیرقانونی و اینکه عده‌ای می‌خواهند پاشنه آشیل برای اساس نظام درست کنند تلاش کرد و امید است دستگاه قضا مانع از این زیاده‌خواهی‌ها شود.
در جمع اصول گرایان گیلان با اشاره به اقدامات غیر قانونی انجام شده در جریان خصوصی سازی شرکت سایپا، اظهار داشت: کسانی که سر سفره دوره اصلاحات نشسته بودند از ظرفیت‌های کشور به نحو نادرست استفاده می‌کنند که نمونه بارز آن صنعت خودروی کشور است. شرکت سایپا را برای واگذاری گذاشتند و شرکت زیرمجموعه آن، شرکت سایپا را خریداری کرد.
نماینده مردم تهران در مجلس گردش سالانه شرکت سایپا را ۲۵ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: این شرکت سالانه چند هزار میلیارد تومان سود می‌دهد و بخش عمده آن متعلق به دولت است که در واگذاری قرار گرفت.
وی افزود: شرکت سرمایه‌گذاری سایپا متشکل از بلوک بهمن و شستا با ۴۰ میلیارد تومان سرمایه ثبتی مبلغ ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان خرید انجام داده که ۷۵۰ هزار میلیارد تومان آن به صورت نقد بوده است.
زاکانی ماحصل این امر را قانون‌شکنی قانون‌دانان دانست و خاطرنشان کرد: سایپا را با پول این شرکت خریداری کردند و قانون دور زده شد.
گفتنی است زاکانی پیش از این اعلام کرده بود که فتنه ای بزرگتر از قبل در راه است و بسیاری با توجه به قرائن مطرح شده از سوی وی، معتقدند وی …. از مسوولان قوه مجریه را سردمدار این فتنه می داند که اتفاقا هم اکنون نیز مرتبطانش در سایپا نقش مهمی دارند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار