کد خبر: 432512
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۸۹ - ۱۲:۴۵
«لارن منینگ»، زنی که به طرز معجزه‌آسایی پس از حادثه 11 سپتامبر 2001 زنده مانده است، روایت خود را از آن حادثه به چاپ می‌رساند.
ایسنا به نقل از آسوشیتدپرس نوشت: این کتاب، که «هر روز یک انتخاب» نام دارد، قرار است پائیز آینده، نزدیک به دهمین سالگرد این اقدام تروریستی، در آمریکا منتشر شود. «لارن منینگ»، که تا حد مرگ در این حادثه سوخته بود، در کتاب خود روایتی خاطره‌وار از موقعیت خود در آن زمان را منتشر می‌کند.

طبق گفته ناشر این کتاب، اثر «منینگ» درباره تغییر فیزیکی و ذهنی او پس از بروز این تحول غیرقابل پیش‌بینی و طاقت‌فرساست و اینکه تجربه‌ زندگی خیلی با داستان یک روز بد متفاوت است. «منینگ»، تازه وارد لابی مرکز خرید شده بود که گلوله‌ای آتشین از شکاف آسانسور روی سرش افتاد و بیش از 80 درصد بدنش را سوزاند.

نویسنده‌ این کتاب گفت: سالها مورد لطف مردم سراسر جهان قرار می‌گرفتم؛ آنها با تشکر و تشویق‌های خود از من جویای احوال من می‌شدند. خیلی خوشحالم که این فرصت را دارم تا داستانم را با دیگران در میان بگذارم؛ به این امید که به افرادی که در زندگی‌شان درگیر مشکلات هستند کمکی کرده باشم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار