کد خبر: 431112
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۸۹ - ۱۸:۳۶
حزب کار تهدید به خروج از ائتلاف دولت رژیم صهیونیستی کرد
بحران در کابینه رژیم صهیونیستی بعداز تهدید حزب کار به خروج از کابینه این رژیم در صورتی که پیشرفتی در فرآیند سازش حاصل نشود، تشدید شد.
به گزارش العالم به نقل از منابع خبری، این در حالی است که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اشغالگر برای جلوگیری از گسترش بحران، دولت باراک اوباما را مسئول شکست مذاکرات سازش معرفی کرد.
نتانیاهو گفت که وی با توقف شهرک‌سازی به مدت سه ماه برای از سرگیری مذاکرات سازش موافقت کرده است اما واشنگتن در آخرین لحظه از درخواست خود برای توقف شهرک‌سازی کوتاه آمد.
بنیامین بن الیعازر وزیر زیرساخت‌های رژیم صهیونیستی اعلام کرد: در صورتی که فرآیند صلح همچنان متوقف باقی بماند، حزب کار اول ماه مارس آینده از کابینه نتانیاهو خارج می‌شود.
حزب کار به رهبری ایهود باراک وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در حالی تهدید به خروج از کابینه کرده است که منابع امریکایی تأکید کرده‌اند که او، باراک اوباما رئیس جمهور وهیلاری کلینتون وزیر امور خارجه امریکا را فریب داده است.
روزنامه صهیونیستی هاآرتص به نقل از منابع امریکایی نوشت که وزیر جنگ اسراییل درخصوص توانایی خود برای ترغیب بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم به امضای توافقنامه سازش با تشکیلات خودگردان فلسطین مبالغه کرده است.
هاآرتص افزود: مشاوران اوباما و کلینتون گفته‌اند که ایهود باراک از یکسال و نیم پیش امریکایی‌ها را درباره توانمندی خود برای قانع کردن نتانیاهو در زمینه روند صلح گمراه کرده است.
تقلای مقامات امریکایی و دیدار نتانیاهو با مبارک
از سوی دیگر نتانیاهو گفته است که برخی از مقامات امریکایی از جمله دنیس راس مشاور کاخ سفید در امور خاورمیانه اواخر این هفته برای از سرگیری تلاش‌ها جهت سازش بین تشکیلات خودگردان و رژیم اشغالگر، به منطقه می‌آیند.
نتانیاهو همچنین در دیدار با شماری از اعضای حزب لیکود اعلام کرده است که پنجشنبه آینده در قاهره با حسنی مبارک رئیس جمهوری مصر گفت و گو خواهد کرد.
وی همچنین عصر دوشنبه به محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان پیشنهاد کرد که مذاکرات تا رسیدن به توافق درباره سازش ادامه یافته و بر مسئله توقف شهرک‌سازی پافشاری نکند و وقت خود را صرف مسائل مهمتری کند.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت که آمادگی دارد با عباس مذاکراتی مستقیم و مستمر داشته باشد تا هنگامی که دود سفید از کاخ سفید بیرون‌اید.
نتانیاهو گفت: اگر ابومازن با پیشنهاد من برای مذاکرات مستقیم درباره همه مسائل ریشه‌ای موافقت کند، به سرعت خواهیم فهمید که آیا می‌توانیم به توافق دست یابیم یا نه.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار