کد خبر: 431110
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۸۹ - ۱۸:۳۷
وزارت دفاع امریکا مدعی شد که هواپیماهای جاسوسی بی‌سرنشین این کشور در خلیج فارس به دلایل نقص فنی سقوط کرده‌اند؛ ادعایی که هدف آن نقض سخنان سردار حاجی‌زاده درباره سرنگون کردن این هواپیماها توسط نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.
به گزارش «جوان»، به نقل از خبرگزاری رویترز، سرهنگ ایو لایان سخنگوی پنتاگون در ادامه تقلای امریکایی‌ها برای دفاع از حیثیت مخدوش شده ابرقدرتی نظامی خود گفت: هیچ گزارشی که آنچه سپاه پاسداران درباره هواپیماهای بدون سرنشین گفته را تأیید کند، وجود ندارد.
همچنین خبرگزاری رویترز به نقل از یک مقام نظامی امریکایی که خواسته نامش فاش نشود، گزارشی که آخرین مورد از سقوط این هواپیماها در خلیج[فارس] اتفاق افتاده است که این فرد از آن آگاه است، به اوایل سال 2009 مربوط می شود که این مورد هم مانند سایر موارد قبلی ناشی از نقص فنی بوده و هواپیمای بی‌سرنشین مذکور در آب‌های بین‌‌المللی سقوط کرده است.
این مقام آگاه افزود: ما مواردی داشته‌ایم که هواپیماهای بی‌سرنشین در خلیج[فارس] سرنگون شده باشند اما من هیچ نشانه‌ای از این ندارم که یک هواپیمای بی‌سرنشین توسط آتش دشمن در خلیج[فارس] زده شده باشد.
همچنین که در این اخبار مشخص است مقامات نظامی علاوه بر تلاش برای رد کردن قدرت نظامی ایران در سرنگونی هواپیمای بی‌سرنشین، عامدانه از واژه جعلی خلیج به جای خلیج فارس استفاده کردند تا نمایش دیگری درباره عمق و شدت دشمنی خود با ایران را به نمایش بگذارد.
تکذیب سرنگونی هواپیمای بی‌سرنشین توسط ایران در حالی صورت می‌گیرد که سال گذشته امریکایی‌ها در یک مورد تصویربرداری هواپیمای شناسایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از یک ناو هواپیمابر امریکایی در خلیج فارس را تکذیب کرده بودند.
تکذیبیه‌ای که کذب آن از پخش فیلم پس سیمای جمهوری اسلامی ایران مشخص شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار