ششم مهرماه سال 84 کارآگاهان مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی شهرستان کرج از طریق تماس مرکز فوریتهای پلیسی 110 در جریان قتل پزشکی در مطبش قرار گرفتند.
براین اساس کارآگاهان آگاهی به سرپرستی بازپرس ویژه قتل دادسرای جنایی کلانشهر کرج با حضور در صحنه قتل در حالی با جسد مرد دندانپزشک که «نعمت» نام داشت روبهرو شدند که عامل یا عاملان احتمالی جنایت او را با طناب به صندلی دندانپزشکی بسته و دهانش را چسب زده و با جسم تیزی گلویش را بریده بودند.
به دستور قاضی تحقیق پرونده تجسسهای پلیسی جهت شناسایی و دستگیری قاتل یا قاتلان آغاز شد و مأموران توانسته سرنخهایی را در این رابطه کشف کنند.
کارآگاهان پلیس آگاهی، در ادامه تحقیقات توانستند زن و مرد جوانی را به عنوان متهمان این پرونده شناسایی کنند، اما در بررسیها دریافتند این دو به سنندج متواری شدهاند.
براین اساس مأموران با مراجعه به شهرستان سنندج توانستند با همکاری ماموران نیروی انتظامی کردستان، «لیلا» 30 ساله و «اسماعیل» 28 ساله را به عنوان مظنونان قتل دکتر«نعمت» بازداشت کنند.
با انتقال متهمان به پلیس آگاهی کرج آنان ضمن اعتراف به قتل دکتر «نعمت» دو همدست دیگر خود به نامهای «مهدی» و «علی» را نیز معرفی کردند.
«اسماعیل» در اعترافات خود یادآور شد که دکتر «نعمت» از آشنایان قدیمی «مهدی» بوده و «مهدی» با ادعای ثروتمند بودن دکتر، آنان را متقاعد کرده تا به قصد سرقت به مطب او بروند.
وی در مورد روز حادثه گفت: «در روز حادثه «لیلا» به عنوان بیمار به مطب دکتر مراجعه کرد و به عنوان آخرین نفر در مطب ماند و پس از اینکه منشی دکتر از مطب خارج شد، من کشوهای میز منشی را گشتم اما تنها 30 هزار تومان یافتم. »
بنابر اظهارات متهم، آنان در حالی که تصور میکردند دکتر پول بیشتری به آنان خواهد داد، وارد اتاق دکتر شده و هنگامی که مرحوم به سراغ وسایل کار خود رفت «اسماعیل» از پشت سر چاقویی را زیر گلویش گذاشت.
«اسماعیل» در ادامه اعترافات خود با بیان اینکه دکتر هنگامی که متوجه سرقت از مطبش شد با وی درگیر شد، گفت: « با کمک «علی» دست و پای وی را به صندلی کارش بسته و وی را با ضربات چاقو به قتل رساندم. »
کارآگاهان با توجه به اعترافات متهمان و با انجام بررسیهای اطلاعاتی و فنی پلیسی توانستند «علی» و «مهدی» را نیز در شهرستان کرج دستگیر کنند.
با انتقال متهمان به اداره آگاهی «مهدی» و «علی» ضمن اعتراف به قتل عنوان کردند که «مهدی» در بازار فرشفروشان کرج مشغول به فعالیت بوده و از این طریق افراد ثروتمند را شناسایی کرده و برای سرقت و اخاذی از آنان برنامهریزی میکردند.»
«مهدی» همچنین در اعترافات خود با بیان اینکه دکتر «نعمت» از آشنایان خانوادگی آنان بود، ادامه داد که تصور میکرده مقتول در مطب خود پول بیشتری داشته باشد، اما از آنجایی که بیش از 30 هزار تومان در گاوصندوق وجود نداشت، آنان تصمیم گرفتند ضمن تهدید وی پول بیشتری از او دریافت کنند، ولی با مقاومتش روبهرو شدند، به گونهای که «اسماعیل» مجبور شد برای ساکت کردنش با چاقویی که در دست داشت به بدن او ضرباتی را وارد کند.
همچنین «مهدی» در ادامه اعترافات خود به یک فقره سرقت منزل در سال 84 اعتراف و تصریح کرد: با همدستی اسماعیل از فردی 70 ساله به نام «ابوالفضل» سرقت کرده و مقداری طلاجات، تابلو فرش، تراول، چک و اسناد وی را به سرقت بردیم.
با پیگیریهای کارآگاهان پلیس آگاهی «ابوالفضل» شناسایی و وی نیز عنوان کرد که در سال 84 وسایل و اسناد وی توسط سارقان ربوده شده است.
چهار متهم پرونده قتل دکتر «نعمت» دندانپزشک معروف کرج پس از پنج سال با قرار وثیقه تحویل مراجع قضایی شدند.