
سرتیپ ستاد محمد بن ناصر المهندی فرمانده نیروی دریایی قطر با حضور در بندر دوحه از ناوگروه رزمی نیروی دریایی سپاه پاسداران بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی کل سپاه، سرتیپ ستاد محمد بن ناصر المهندی فرمانده نیروی دریایی قطر با حضور در بندر دوحه از ناوگروه رزمی نیروی دریایی سپاه پاسداران شامل سه فروند ناوچه موشکانداز به نامهای شهید سهرابی، شهید دارا و شهید مهدوی و دو فروند شناور پشتیبانی به نام های ناصر111 و ناصر 112 بازدید کرد.
بنابر این گزارش در این بازدید سرتیپ زیاد عبدالحرمن السلیطی نماینده رئیس ستاد نیروهای مسلح قطر و جمعی از فرماندهان عالیرتبه نیروی دریایی، فرمانده نیروی دریایی این کشور را همراهی میکردند.
فرمانده نیروی دریایی قطر در این مراسم با اشاره به روابط خوب و دوستانه فی مابین قطر و جمهوری اسلامی ایران، گفت: سفرناوگروه نیروی دریایی سپاه پاسداران به دوحه در چارچوب اجرای تفاهمنامه همکاری نظامی و دفاعی فی مابین دو کشور صورت گرفته و ما خواهان استمرار این رفت و آمدها در آینده هستیم چرا که توسعه و گسترش این روابط دوستانه در راستای تقویت صلح و ثبات و امنیت در منطقه است.
گفتنی است فرماندهان و افسران ناوگروه رزمی سپاه در ضیافت شام که از سوی ستاد نیروهای مسلح قطر برگزار شده بود، نیز شرکت کردند.