
شرکت هواپیمایی ترکیه طی بخشنامهای مربوط به نحوه پوشش پرسنل خود مادهای که نداشتن حجاب اسلامی برای پرسنل خانم خود را الزامی میدانست، حذف کرد.
به گزارش فارس به نقل از روزنامه «وطن» چاپ ترکیه، شرکت هواپیمایی این کشور در بخشنامه جدید مربوط به نحوه پوشش پرسنل خود عبارت «موها همواره باید آشکار باشد» را حذف کرد.
بنابراین گزارش، پس از بخشنامه ماه گذشته شورای آموزش عالی ترکیه مبنی بر عدم ممانعت از تحصیل دانشجویان محجبه در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و تحقق عملی آزادی حجاب در این کشور این بار چراغ سبز شرکت هواپیمایی نیز برای بانوان محجبه این شرکت روشن شد.
در بخشنامهای که در تاریخ 26 نوامبر 2010 با امضای «تمل کوتی» مدیر عامل شرکت هواپیمایی ترکیه منتشر شد، مقررات مربوط به نحوه پوشش پرسنلی که لباس یونیفرم نمیپوشند با جزییات توضیح داده شد که در این میان حذف عبارتی که در بخشنامه قبلی به تاریخ 13 مه 2010 به صورت: «موها همواره باید آشکار، شانه زده و یا جمع شده باشد» قید شده بود، جلب توجه میکرد.
همچنین بنابراین گزارش، در بخشنامه جدید که مقرات مربوط به نحوه پوشش پرسنل بطور دقیق و با جزئیات توضیح داده شده هیچ عبارتی در مورد موهای بانوان بکار نرفته است.