کد خبر: 428794
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۸۹ - ۱۷:۵۹

به گزارش خبرنگار «جوان» ساعت 11 بیست و هشتم آذر مأموران کلانتری 110 شهدا در جریان خبر تیراندازی در منطقه سرآسیاب قرار گرفتند.
پس از حضور مأموران در محل مشخص شد فردی به هویت«علی- 41 ساله» با شلیک گلوله از یک اسلحه شکاری اعضای خانواده‌اش را تهدید کرده است.
متهم که در طبقه دوم منزلش مخفی شده بود قبل از اینکه دوباره از سلاح برای دور کردن مأموران استفاده کند، دستگیر شد.
بدین ترتیب متهم به همراه پرونده در اختیار کارآگاهان اداره پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
از آنجا که مأموران در بازرسی از محل سکونت متهم علاوه بر کشف اسلحه شکاری موفق به کشف تجهیزات پلیسی شده بودند، مشخص شد این فرد در پوشش مأمور پلیس جرائمی را مرتکب شده است.
با آغاز تحقیقات تعدادی از شاکیان که مالباخته بودند، شناسایی شدند. مالباختگان اظهار داشتند: «علی- گ» را بارها با انواع لباس پلیس و تجهیزات پلیسی دیده‌اند. تعدادی از آنها عنوان کردند این فرد چک‌های بلامحل صادر می‌کرده که دستور بازداشت وی را در اختیار دارند.
در ادامه تحقیقات مشخص شد متهم با لباس پلیس و با درجه سرهنگی اقدام به کلاهبرداری و جعل عناوین از اهالی منطقه سرآسیاب و میدان بروجردی کرده و دستور بازداشت وی از سوی دادسرای ناحیه 12 و 14 و همچنین شورای حل اختلاف منطقه 14 به اتهام صدور چک بی‌محل صادر شده است.
در بازرسی از محل سکونت این فرد 136 عدد فشنگ اسلحه شکاری، یک قبضه کلت کمری، بی‌سیم، دستبند، گاز اشک‌آور، سه عدد گذرنامه ایرانی متعلق به خود، چند عدد مهر جعلی مربوط به ارگان‌های مختلف نظامی و سایر نهادهای دولتی و خصوصی، کارت‌های شناسایی جعلی مربوط به ارگان‌های دولتی و نظامی، انواع چک و احکام دولتی جعلی، وسایل جعل اسناد و چند دست لباس پلیس کشف و ضبط شد.
سرهنگ حمیدرضا یاراحمدی جانشین پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: با توجه به قطعی بودن سوء‌استفاده متهم از عناوین دولتی و انتظامی و صدور چک‌های بلامحل و همچنین ارتکاب سرقت و کلاهبرداری در پوشش مأمور دستور انتشار بدون پوشش چهره متهم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار