کد خبر: 415738
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۸۹ - ۱۰:۴۵
عضو کمیسیون عمران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اجرایی قانون هدفمندکردن یارانه موجب کاهش دغدغه مسکن می‌شود،گفت:دولت با احداث یک میلیون واحد مسکونی طرح مسکن مهر،شکسته شدن قیمت مسکن را رقم خواهد زد.
حجت الاسلام والمسلمین محمد علی رضایی،نماینده مردم تربت حیدریه درخانه ملت درگفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود:رکورد بازار مسکن ،آزادسازی قیمت‌ها تاثیر چندانی بر قیمت مسکن ندارد.
وی ،عوامل ایجاد رکورد بازار مسکن را برشمرد و اظهار داشت:رکورد بین المللی بازار مسکن،موجبات رکود بازار مسکن درتمام کشورهای جهانی را بوجود آورده که ایران نیز تحت تاثیر این تحولات جهانی قیمت مسکن قرار گرفته است.

نماینده مردم تربت حیدریه تصریح کرد:دولت برای اینکه از افزایش قیمت مسکن جلوگیری کند،به احداث مسکن‌های ارزان قیمت و انبوه مهر رو آورده است،تا با این کار خانه و مسکن را از حالت کالای تجاری و اقتصادی خارج کند.

عضو کمیسیون عمران با اشاره به اینکه مسئله رکود مسکن در کشور دائمی نخواهد بود،خاطرنشان کرد:تا زمانی که مسکن به عنوان یک کالای تجاری و اقتصادی مصرف می‌شود،رکود مسکن هم ادامه دارد؛چرا که عده‌ای از طریق مسکن اقدام به بساز و بفروشی و سوداگری می کنند که این امر بازار مسکن را مختل می‌کند،لذا دولت با ساخت مسکن مهر مانع این نوع فعالیت خواهد شد./ز

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار