
گروه سیاسی فلسطینی مخالفت خود را با بازگشت به مذاکرات مستقیم سازش با رژیم صهیونیستی اعلام کردند.
به گزارش الجزیره، 11 گروه فلسطینی مخالف سیاستهای تشکیلات خودگران طی یک نشست در دمشق مخالفت خود با مذاکرات مستقیم و غیرمستقیم سازش را اعلام کردند و درباره پیامد و نتایج نگران کننده تداوم امتیازدهی طرف فلسطینی به صهیونیستها هشدار دادند.
گروههای فلسطینی با صدور بیانیهای اعلام کردند که بازگشت به مذاکرات سازش، تسلیم شدن درمقابل تصمیمات امریکا و صهیونیستی است که به دنبال نادیده گرفتن حقوق ملی مردم فلسطین و سرپوش گذاشتن بر اقدامات اشغالگران در توسعه شهرکهای صهیونیستی، یهودیسازی، سیطره بر قدس، تداوم محاصره نوار غزه و.... هستند.
در این بیانیه که توسط «ماهر الطاهر»، معاون دبیر کل جبهه خلق برای آزادی فلسطین قرائت شده آمده است: اصرار و اعمال فشار امریکایی- صهیونیستی برای اجرای مذاکرات مستقیم در زمانهایی مشخص با هدف سرپوش گذاشتن بر طرحهای متجاوزانه مشترک آنها در منطقه صورت میگیرد.