کد خبر: 406258
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۸۹ - ۲۱:۰۹
یک روزنامه پاکستانی خبر داد


به گزارش اسلام تایمز روزنامه نوایی وقت از افزایش احتمال برقرار ارتباط میان دولت پاکستان و رژیم اشغالگر قدس خبر داد.
این روزنامه به نقل از منابع آگاه در وزارت خارجه پاکستان نوشت در این راستا پاکستان یک مرکز موقت ارتباطی در تل‌آویو ایجاد کرده است و گفت‌وگوها برای ایجاد روابط مستقیم بین طرفین در جریان است.
این منابع با اشاره به نقش فعال یک رهبر دینی معروف پاکستانی نوشت چندی پیش وی به همراه برخی دولتمران پاکستانی در لندن دیداری با برخی سران رژیم صهیونیستی داشته‌اند. در همین ارتباط این روزنامه پاکستانی از فعالیت‌ها امنیتی اسرائیل در این کشور پرده برداشت. نوایی وقت در تحلیلی به قلم فضل حسین اعوان از همکاری‌های امنیتی پاکستان با رژیم صهیونیستی پرده برداشت.
این روزنامه افزود: سناتور طلحه محمود عضو کمیته امور داخلی سنای پاکستان فاش کرد شرکت ملی نفت پاکستان در سال 2008 با شرکت اسرائیل پاک ترک قرارداد نصب تجهیزات امنیتی در پمپ بنزین‌های پاکستان امضا کرده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار