کد خبر: 405906
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۱:۴۲
رئیس جمهوری روسیه در دیدار با رئیس جمهوری اوستیای جنوبی در سوچی تاکید کرد که خط‌مشی مسکو در حمایت از این جمهوری هیچ تغییری نکرده است.
به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری-اینترنتی «ارس بالت»، "دمیتری میدویدیف " رئیس جمهوری روسیه روز جمعه در دیدار با "ادوارد کوکویتی " رئیس جمهوری اوستیای جنوبی تاکید کرد که در این خصوص هیچ تردیدی وجود ندارد که خط‌مشی روسیه در حمایت از اوستیای جنوبی تغییری نکرده است.
رئیس جمهوری روسیه گفت: «من می‌خواهم یکبار دیگر تاکید کنم که تصمیم‌گیری دو سال قبل روسیه در خصوص دفاع از شهروندان اوستیای جنوبی و آبخازی و در واقع دفاع از شهروندان روسی و همچنین تصمیم‌گیری در رابطه با به رسمیت شناختن استقلال این دو جمهوری، تصمیماتی بسیار دشوار بود، ولی حوادث دو سال گذشته ثابت کرد که این تصمیمات ضروری و درست بودند.»
میدویدیف تاکید کرد که بخاطر این تصمیم‌گیری آبخازی و اوستیای جنوبی اکنون این امکان را یافته‌اند که توسعه یافته و دیگر هدف نسل کشی گرجستان قرار نداشته باشند.
"دمیتری میدویدیف " در عین حال با ذکر اینکه به عقیده وی اوستیای جنوبی دارای تمام شرایط لازم برای ادامه توسعه عادی است، پیشنهاد کرد که همکاریها بین روسیه و اوستیای جنوبی بطور فعالتری گسترش پیدا کنند.
رئیس جمهوری روسیه با یادآوری اینکه وی سال گذشته به اوستیای جنوبی سفر کرد، گفت: «امیدوارم که من بتوانم اکنون روند توسعه این کشور را به وضوح مشاهده کنم.»
میدویدیف و کوکویتی روز گذشته در سوچی با یکدیگر ملاقات کردند و مسائل مربوط به بازسازی زیرساختارهای اوستیای جنوبی و رفع مشکلات امنیتی در منطقه در دستور کار ملاقات آنها قرار داشت. روسای جمهوری روسیه و اوستیای جنوبی طی سال گذشته دو بار با یکدیگر ملاقات کرده‌اند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار