کد خبر: 402646
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۴:۱۴
رئیس کمسیون فرهنگی مجلس در بازدید از مؤسسه اطلاع‌رسانی تبیان، گفت: اساس سرمایه‌گذاری فتنه سبز چه در خارج و چه در داخل بر قدرت رسانه‌ای بود.
غلامعلی حداد عادل نماینده مردم تهران و رئیس کمسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی امروز چهارشنبه ضمن بازدید از مؤسسه فرهنگی و اطلاع‌رسانی تبیان، وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی، اظهار داشت: بنده با مشاهده فعالیت اینگونه سایت‌ها بسیار خوشحال می‌شوم چرا که بنده از اولین روز پیروزی انقلاب با این انقلاب در عوالم فرهنگی همراه بودم.
وی با اشاره به جوان بودن اعضای این مؤسسه افزود: این نشان دهنده این واقعیت است که جمع شما محصول انقلاب است و شما تربیت شده در فضای انقلاب هستید.
رئیس کمسیون فرهنگی مجلس با اشاره به سابقه خود در دوران اول انقلاب، تفاوت‌ها و پیشرفت‌های امروزه را با روزهای اول انقلاب برشمرد.
حداد عادل همچنین امکانات و تجربیات تبلیغی و دسترسی افراد به عوامل هنری و فرهنگی را در روزهای اول انقلاب محدود دانست و گفت: بنده با مشاهده تحولات تدریجی طی گذشت زمان بسیار خوشنود می‌شوم.

پیشرفت‌های امروز در اثر تقوای امام راحل و قیام و نهضت ایشان بوده است

این نماینده مجلس هشتم در ادامه توضیحات خود خاطرنشان کرد:‌ همه این حرکات و پیشرفت‌های امروزه در اثر تقوای امام راحل و قیام و نهضت ایشان بوده است.
حداد عادل به دوران بعد از پیروزی انقلاب و در دست گرفتن تلویزیون توسط نیروهای انقلابی اشاره کرد و گفت:‌ در آن زمان خیال ما راحت بود و فکر می‌کردیم که تلویزیون را که مولد فرهنگ است در اختیار داریم و می‌توانیم از این طریق جلوی ورود فرهنگ‌های فاسد غربی را بگیریم.
وی افزود: ولی متاسفانه چندی نگذشت که ما از ورود ماهواره و اینترنت باخبر شدیم که این موضوع باعث نگرانی ما شد.
این نماینده مجلس هشتم در ادامه یادآور شد: اگر حاکمیت این کشور همچنان به دست غرب‌زده‌ها بود در حال حاضر چیزی از اصالت‌های ما، دین، خدا و پیغمبر و قرآن ما باقی نمی‌ماند.

قدرت رسانه‌ای رابطه استعمارگر و استعمارزده را عوض کرده است

حداد عادل خاطرنشان کرد: قدرت رسانه‌ای که یکی از آن شامل اینترنت می‌شود اصلا رابطه استعمارگر و استعمارزده را عوض کرده است.
وی افزود: در قرن 19 وقتی کشوری می‌خواست بر کشوری دیگر تسلط پیدا کند ابتدا لشکرکشی می‌کرد و بعد از مدت‌های طولانی برای القای فرهنگ خود و از بین بردن فرهنگ بومی از طریق مدارس اقدام می‌کرد؛ تا استعمارزده پذیرای حاکمیت استعماگر شود، ولی طی چند سال اخیر با استفاده از قدرت رسانه‌ای دیگر نیازی به هیچ یک از این لشکرکشی‌ها نیست.
رئیس کمسیون فرهنگی مجلس یادآور شد:‌ در زمان حاضر برای تبدیل فرهنگ بومی به فرهنگ مطلوب سلطه‌گر تنها با شبکه‌های ماهواره‌ای و اینترنتی و جنگ نرم اقدام می‌شود.
حداد عادل در بخش دیگری از توضیحات خود در این بازدید تصریح کرد: جنگ نرمی که مقام معظم رهبری همواره بر آن تاکید دارند گویای این واقعیت است.
وی در ادامه به فتنه سال 1388 یا همان فتنه سبز اشاره کرد و گفت: همه شاهد بودیم که در این فتنه اساس سرمایه‌گذاری چه در خارج و چه در داخل، روی همین قدرت رسانه‌ای بود.
این نماینده مجلس هشتم یادآور شد: در داستان این فتنه، فتنه‌گران برای هدایت تظاهرات و انتشار وقایع ساختگی و یا واقعی همگی از این طریق اقدام می‌کردند.
وی افزود: در زمان حاضر ما نباید بنشینیم تا دشمنان هرکاری که خواستند با ما انجام دهند بلکه باید بر فناوری اطلاعات مسلط شویم و در این زمینه استقلال پیدا کنیم و در این جنگ مقابله به مثل کرده و زودتر از دشمنان وارد سرزمین آنها شویم.
حداد عادل در ادامه خطاب به مدیران داخلی مؤسسه تبیان تاکید کرد: شما هیچگاه کار خود را با شبکه‌های جهانی مقایسه نکنید بلکه با مشاهده آنچه که قبلا نبوده و درحال حاضر وجود دارد، امیدوارتر از گذشته به حرکت خود ادامه دهید.

مؤسسات اطلاع‌رسانی به عناوین نامگذاری سال‌ها از سوی رهبر انقلاب توجه ویژه کنند

این نماینده ملت در ادامه در قالب چند نکته به اعضای این مؤسسه تصریح کرد: در فضای ایجاد شده بر اندیشه‌ها و عناوین رهبری تحت عنوان نامگذاری سال‌ها کار مستقل انجام دهید.
وی افزود: جنس شعارهای سالیانه از سوی مقام معظم رهبری از جنس فرهنگ عمومی است که باید از طریق رسانه‌ها نهادینه شود.
حداد عادل همچنین در خصوص ضرورت پاسداری از زبان فارسی خاطرنشان کرد: فناوری‌های نو با الفاظ نو همراه هستند لذا شما باید سعی کنید که در مطالب نوشته شده خود فارسی را رعایت کنید و همواره نسبت به این زبان حساسیت داشته باشید.

ایران امروز قلب تپنده تفکر و فرهنگ اسلامی در جهان است

رئیس کمسیون فرهنگی مجلس در ادامه تاکید کرد: ایران امروز قلب تپنده تفکر و فرهنگ اسلامی در جهان است و همه کشورهای اسلامی باید از تجربیات ایران استفاده کنند.
حداد عادل ادامه داد: باید این مؤسسه کاری کند که ارتباط خود را با آموزش و پرورش التیام دهد؛ البته بنده متاسفم که گاهی تنگ‌نظری‌های سیاسی باعث می‌شود ظرفیت‌ها به هم وصل نشود.
وی همچنین در توصیه دیگر به مدیران این مؤسسه گفت: سعی کنید تا با موزه‌ها اتصال پیدا کنید چرا که این موضوع برای افرادی که در خانه نشسته‌اند و از این امکانات استفاده می‌کنند بسیار جذابیت دارد.
رئیس کمسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: مایکروسافت 90 هزار کارمند در دنیا دارد که 45 هزار نفر آنها تنها در مرکز آن کار می‌کنند. لذا با توجه گسترش قابل توجه فناوری‌ها در جهان، اقدامات این موسسات فرهنگی و اطلاع رسانی قابل توجه است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار