کد خبر: 400488
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۸۹ - ۱۴:۲۷
وزیر خارجه الجزایر اعلام کرد که رئیس جمهور این کشور اواخر اکتبر با نخست وزیر ایتالیا دیدار خواهد کرد.
به گزارش جوان به نقل از فارس ،"مراد مدلسی "، وزیر امور خارجه الجزایر در کنفرانس خبری مشترکی با "فرانکو فراتینی "، همتای ایتالیایی خود که در حال حاضر از الجزایر دیدن می کند، گفت که "سیلویو برلوسکنی "، نخست وزیر ایتالیا در چارچوب تحکیم روابط دوجانبه در پایان اکتبر با "عبدالعزیز بوتفلیقه " در الجزایر دیدار می کند.
دو وزیر خارجه الجزایر و ایتالیا همچنین از تشکیل گروهی متشکل از کارشناسان خبر دادند تا این گروه پیشنهاداتی را در زمینه مبارزه با تروریسم و تامین بودجه فعالیت‌های آن ارائه دهند.
فراتینی تصریح کرد: ایتالیا و الجزایر از حضور گروه‌های تروریستی که از یمن تا شمال آفریقا حضور دارند، نگران هستند.
در زمینه اقتصادی نیز وزیر ایتالیایی از امکاناتی که طرح استراتژیک جدید تعیین شده توسط الجزایر به شرکت های ایتالیایی ارائه داده است، استقبال کرد.
وزیر امور خارجه ایتالیا تاکید کرد که این طرح فقط به حضور شرکت های ایتالیایی در مناقصه‌ها باز نمی گردد بلکه شامل ایجاد شرکت‌های صنعتی دائمی بویژه در زمینه کشاورزی و تکنولوژی جدید نیز می‌شود.
الجزایر اجرای طرح سرمایه‌گذاری عمومی به ارزش 286 میلیارد دلار را در طول سال‌های 2010 تا 2014 تصویب کرده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار