کد خبر: 400282
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۸۹ - ۱۸:۵۵
سید حسن نصرالله:
دبیرکل حزب الله لبنان با رئیس فراکسیون تغییر و اصلاح این کشورتاکید کرد که حزب الله به هیچ وجه اقامت اوارگان فلسطینی‌ها در لبنان را نمی‌پذیرد و باید برای مبارزه با طرح هایی که به دنبال اسکان این اوارگان در لبنان و سایر کشورها صورت می گیرد تا از بازگشت آنها به سرزمینهای اشغالی جلوگیری شود، آماده بود.
به گزارش ایسنابه نقل از روزنامه‌ی فرامنطقه‌ای الحیات، در دیدار سید حسن نصر الله، با میشل عون تحولات سیاسی لبنان و منطقه از جمله مساله‌ی تشکیل دادگاه بین المللی و تحولات منطقه و راه حل‌های احتمالی رژیم صهیونیستی و آمریکا برای پیشبرد مقاصد خود در پروژه سازش با اعراب مرود بررسی قرار گرفت.
گفته می شود آمریکا و رژیم صهیونیستی در صدد هستند طرح اسکان بیش از 5 میلیون اوارگان فلسطینی در کشورهایی چون اردن، مصر و لبنان را به عنوان بخشی از پروژه سازش بر اعراب تحمیل کنند.
میشل عون نیز در این دیدار تاکید که مساله پذیرفتن آوارگان فلسطینی در لبنان به جای برگرداندن آنان به فلسطین غیر قابل پذیرش است و تصریح کرد:‌ اطلاعاتی مبنی بر چراغ سبز آمریکا برای اجرای طرح اقامت فلسطینی‌ها در لبنان منتشر شده است.
براساس بیانیه‌ی منتشره از سوی دفتر اطلاع رسانی حزب الله لبنان، دو طرف بر ادامه‌ی توافق و هماهنگی کامل برای رویارویی با تمامی احتمالات و در جهت خدمت به منافع ملی تاکید کردند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار