
در گزارشي از بي بي سي فارسي آمده است: کروبي در شريف از بسيج و رهبري عبور کرد.
امروزه برخي از خبرگزاري ها و سايت ها و در راس آن بي بي سي فارسي از مدافعان سرسخت مظلومين در سراسر جهان قرار گرفته اند، تا آنجا که اين خبرگزاريها، اعتراض جمعي از دانشجويان به حضور مهدي کروبي در دانشگاه شريف را به حمله لباس شخصي ها تشبيه کرده اند.
بي بي سي فارسي با پخش گزارش و توهين به دانشجويان دانشگاه شريف و همچنين بسيج مستضعفين و اشاره به وقايع اخيز از جمله ديدار با حجت الاسلام شيخ صانعي به مظلوم نمايي اين فرد نه چندان مورد اعتماد ملت پرداخته و اظهار کرده" آقاي کروبي در يک سال گذشته بارها مورد حمله مأموران لباس شخصي و هواداران حکومت قرار گرفته است".
همچنين اين سايت خبري در اظهارات خود، به سخنان مهدي کروبي در بيانيه اي که اخيرا منتشر کرده اشاره مي کند: "آنچه امروز تحت عنوان ولايت فقيه انجام مي شود با انديشه و عملکرد آيت الله خميني (امام خميني (ره) ) متفاوت بوده و تيشه به ريشه قانون اساسي و جمهوري اسلامي برخاسته از راي مردم زده است..."
گفتني است معلوم نيست که اين سايت ها براي چه مقاصد و اهدافي، از افرادي همچون مهدي کروبي، مير حسين موسوي و ديگر افرادي که از خط ملت جدا شده اند دفاع مي کند ، اما آن مساله اي که براي مردم بصير ما مشخص و معلوم است اين نکته است که اين افراد با اين گفته ها و اظهارات خود، فاصله شان را از نظام و مردم و رهبري بيشتر مي کنند و موجب خشنودي دشمنان انقلاب مي شوند.باشگاه جواني برنا/حامد حسن زاده