کد خبر: 397296
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۳۸۹ - ۲۰:۵۶
ولترنت در گزارشی تحلیلی به بررسی جنگ‌افروزی‌های پنهانی امریکا در کشورهای مختلف جهان پرداخته است و فاش می‌کند که پنتاگون مستقیم و غیرمسقیم از گروه‌های تروریستی ایران حمایت می‌کند.
به گزارش فارس، مانیلو دینوچی، دانشمند و نویسنده حوزه جغرافیای سیاسی طی مقاله‌ای که پایگاه خبری – تحلیلی ولترنت آن را منتشر کرده، می‌نویسد: لبخند اوباما از جورج بوش شیرین‌تر است، اما اشتیاق او برای جنگ‌افروزی بیشتر از بوش است. به‌طوری‌که با وجود کسری بودجه شدید دولت امریکا، این کشور هم‌اکنون در 75 کشور مختلف در وضعیت جنگی به سر می‌برد.
دینوچی توضیح می‌دهد: جنگ‌هایی که در جهان وجود دارد، خیلی بیشتر از آن چیزی است که دیده می‌شود. زیرا علاوه بر عملیات‌های نظامی امریکا در عراق و افغانستان، پنتاگون جنگ‌های پنهانی را علیه ایران به عنوان یکی از اهداف اصلی واشنگتن، برانگیخته است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار